Automaticke odesilani

Zdravim vsechny chyci se zeptat jestli by mi nekdo neporadil.Mam internetove adresy v databazi a pres administracni modul posilam zpravodaje a chtel bych aby si zakaznik mohl zadat ze treba chce poslat tohoto zpravodaje az za dva dny.No Moje otazka je jak udelat to aby system automaticky poslal napr v 00:01 25.01.2004 ten zpravodaj na ty adresy.Neboli jak automaticky spustit script ktery to udela.

Diky moc Petr
Tady na wz to nejde leda že by byl nějakej comp co by se na účet na wz na tu stránku pravidelně připojoval aby se script prováděl
hledat, bylo to tu už několikrát.
buď to může být tvůj comp - udělej si naplánovanou úlohu, nebo to zadej jako úkol na jedné stránce, kde to poskytují jako službu. adresu ale musíš najít. já si to nepamatuju, ale vim, že se to tu už několikrát řešilo.
JA vim ale me slo spis o to jestli na to existuje reseni v PHP ted rozjizdim vlastni hosting tak tam to problem nebude ale spis me to tak zajimalo.Diky moc
Jo časové spouštění skriptů tuším normálně jde a většinou to je všade zakázané, tak s tím nikdo asi moc zkušeností nemá. V manuálu to určitě bude.
http://webcron.org/ (na některejch serverech je možno použít systémovou službu - cron, takže tak :))
no jasně CRON je to slovo na který jsem si zaboha nemohl vzpomenout :o)