objektove orientovane PHP

Porad mi server pise "Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: index". Je pravda ze uz jsem v PHP dlouhou dobu nedelal, ale natolik razantni zmeny snad neprobehly ;o) Objekt je kompletne v jinem souboru. Ten mam ve stejnem adresari jako index a pomoci require ho vkladam do stranky.
...Přitom jsem to vlastně kompletně zkontroloval podle několika zdrojů... Programujeme profesionáně, několik webových stránek.
Ta sem teda nepochopil z dotazu co delas, ale napadlo me, jestli v tom objektu nedelas neco co je podporovano az od PHP5. Tam se objekty dost resi jinak nez v PHP4, ktera je tady na WZ.
to prave ne... ja jsem v PHP5 vlastne nic nedelal, jsem zvyklej z drivejska na PHP4. Jinak dela v Perlu. Ja sem dam vyrez toho zdrojaku, at je to videt...
Tak, toto mam v index.php:

<?php
include "modul.php";

$q = New Index();

// zbytek skriptu

?>

a toto je v modul.php:

<?

class Index
{
//definice vlastnosti...

function Index(){}

//zbytek metod...

?>
Především to zkus takhle:
<?php
include "module.php";
$q=new Index; // BEZ ZÁVOREK

....
?>

-- module.php --
<?php
class Index {

function Index() {}

}
?>
Mám pocit, že kontruktor bez hodnot Index(bla,bla) se dělá bez závorek. Takže proměnná by měla být $q=new Index . Aspoň myslim, dlouho jsem to nedělal ...
dik moc, vecer to zkusim a dam vedet... co se tyce toho "dlouheho nedelani", ja mam ted za sebou jeden a pul rocni PHPckovou pauzu a teprve zjistuju co jsem vsechno zapomnel ;o)))
hmmm, tak nakonec to bylo tou wz reklamou co to vlozilo do kodu :o( ale mockrat dik