Asi by nešlo dát na mojí stránku tu reklamu bez těch okrajů webzdarma... ??? Je to jak naschvál, ale ty okraje se tam nevejdou.... je to akorát na 460px...
A ai by nešlo dát tu reklamnu na úvodní stránku, na které je výběr jazyka ???
vzdyt si to muzes nastavit prece jen na uvodni stranku nahoru... to by ti mohlo vyhovovat...
m.sa.
a nebo csskem schovat iframe, ale slyšel jsem, že se to tu krutě trestá :o)
Ja ale myslim neco jinyho. V pravidlech je zakaz davat ten baner na strnaku kde je VSTUPTE, tak jestli by nevadil vyber jazyků (moje stranka ja v AJ a CJ) - no aspon by ten baner videli i americani a anglicani...o))
v pravidlech je, ze ta uvodni stranka musi mit obsah - nechci tady nejak menit a ovlivnovat pravidla, ale tak jsem to pochopila ja :)
takze pokud na strance bude nejake strucne privitani, popis o co jde (treba dvojjazycne) a navstevnik kliknutim na vlajecku nebo cokoliv jineho se musi rozhodnout co dal - to je podle me stranka z obsahem... ale v tomto pripade nejsem soudce, ale na stejne lavici jako ty, takze muj nazor nema tu spravnou vahu :) spis MiraT ti to posoudi :) kdyz sem das url te stranky, ktera by mela byt jako uvodni, tak by slo lepe posoudit, zda tam je obsah nebo ne :)
m.sa.