zpetny lomitka

nevite nahodou proc na http://www.skaff.wz.cz/skaff.php po najeti na odkaz "komentáře" ukazuje tolik zpetnych lomitek v adrese? furt mi to pridava to html tagu ve skriptu ty lomitka. nechapu kde se tam berou.... hm to je blba otazka co? kdyz nevidite na skript
Když není nic vidět tak můžu jen hádat že možná nějakej cyklus co tam při každém provedení jedno nacpe nebo něco takového ..
hm to je blba otazka co? kdyz nevidite na skript - dobre receno a v podstate je to i odpoved na tvou otazku. Kristalovou kouli nevlastnim :-)
Pokud sem nedas skript, muzeme jenom hadat. K tomu cyklu bych se pripojil...
to vypada jako nejaky zbesily pouziti addslashes() :-)
<HTML>Mas to takhle s lomitky uz ulozene v databazi, mrkni se v phpadminu a oprav si to</HTML>
risa jak kouka do admina :p
stripslashes()....
Podobné věci se mi staly. Většinou je na vině magic_quotes_gpc = On. Když se něco pošle z formuláře, tak se to samo zaescapuje lomítky. (Často tady jsou rady, že při zápisu proměnné do SQL se musí použít addslashes, ale díky magic quotes to je občas na škodu. Pak se to uloží s lomítky navíc.) Jako na potvoru jsem udělal, že onen text šel editovat. Do editovacího textarea se pak samozřejmě zapsala lomítka např. před uvozovky. Toho si člověk zrovna nevšimne. S každou editací lomítek přibývá geometrickou řadou, až to přehlídnout nelze.
"magic_quotes_gpc = On"

Aha. Jde tohle vypnout v .htaccess? Nemám rád, když se děje něco, nad čím nemám kontrolu, to jsou pak hromady zabezpečení navíc..