V čem asi dělám chybu...

Ahoj,

už několik týdnů řeším problém s optimalizací pro SEO. Moje stránky neobsahují v hlavičkách parametr id, titulky a metatagy jsou řádně vyplněné, poměr textu ku tagům je sice malý, ale to IMHO není zas až tak důležitý. Dále mám použity tagy typu <H>, a text na title page taky obsahuje klíčová slova a v neposlední řadě je na moji stránku docela hodně odkazů......tak proč po zadání klíčového slova ARMY (stránky jsou www.armyburza.wz.cz)se mi moje stránky zobrazí až někde na n-tý stránce ?
no není to špatné, ale díval jsi se na ty stránky v rankingu před tebou? třeba jsou fakt lepší. taky velkou nevýhodou je název domény. www.armyburza.cz by bylo mnohem lepší. taky musíš dát robotům čas, aby tě zaindexovali.
No jo, ale co ty stránky mají navíc, že je třeba google hodí přede mě....vždyť jsem až na 15. stránce v Googlu a přede mnou jsou stránky o jejichž kvalitě lze silně pochybovat :(, to bude něčím jiným.....
Musíš mít trpělivost, klíčových slov v textu máš asi opravdu málo.
Myslím, že nejsi v adresáři www.dmoz.com , který bere google jako velký předpoklad kvality stránky a tyto strýnky upřednostňuje , nebo mu dává velkou váhu. Bohužel do adresáře není jednoduché se dostat, moje stránky jsem tam vecpal po několika měsících. Záleží totiž na editorovi, jestli tě tam přidá záleží jen na něm. Můžeš to zkusit v různých sekcích, kteřé spravují různí editoři.

Pár informací o seo jsem dal dohromady na adrese:
http://www.stopa.cz/kozoroh/weblog/index.php?id=1


1.)Mám pocit, že jsem tam našel jen H1 , bylo by dobré dát tam pár h2 a př. i h3 s klíčovými slovy...

2.)Nevím jestli to pomáhá, ale kromě alt bys mohl dát k obrázkům i title

3.)místo index.php?page=5 by se hodilo třeba index.php?page=klicoveslovo bez hacku, pokuk to slovo nema diakritiku

4.)názvy obrázků by se hodily taky jako klíčová slova

5.)nejsem si jistý zda  Army články nebere jako jedno slovo a army nenalezne
6.)někde jsem četl, že místo <b> je pro seo lepší použít <strong>

7.)v titulku bych se nebál dát ještě jednou ARMY ve variaci např. ARMY SHOP, ARMY AKTIVITY atd.

8.)taktéž v description máš army jen jednou

nic dalšího mě nenapadá.
Ještě bych zkusila udělat něco s tím logem. Je to obrázek a tak ten nadpis slouží vlastně jen k dekoraci, nenese informaci, kterou by si mohl gůglíbot přečíst. Do popisku mu zkus taky přidat slovo Army.
Koukni na http://wellstyled.com/css-replace-text-by-image.html.
> Thalia

text zkrytý za obrázkem jsem už použil, pokus se podíváš do kódu, tak je tam u obrázku burza.gif <h1>.....

> Pavel

Díky Pavle za rady....

Pokud provedu určité modifikace pro SEO, nemusím znovu stránku přihlašovat na googlu, že?
Právěže do kódu jsem koukala, proto jsem psala, že by bylo dobrý mít i u toho loga skrytej text za obrázkem.
Jinak to burza.gif nemůžu najít, asi jsem dnes nějaká slepá nebo co...
Google indexuje automaticky po nějaké době. Prý se doba zkracuje, pokud často upravuješ stránky. Zkusil jsi dát také na Jyxo ?

Ještě k těm skrytým textům ... pokud je to opodstatněné může být použit, ale pokud se tím snaží vylepšit seo neúměrně, může to google penalizovat, typický příklad je bílé pozadí a bílý text. Je sice pravda, že některé fígle google nemusí poznat, ale zase tě někdo může prásknout na spamreport a google tě může penalizovat na hodně dlouho.
Díky za rady...na Jyxo se podívam...

Ty zkryté texty se opravdu nevyplatí, četl jsem, že pokud přijde na nějakou takovouhle podlost, penalizace je fakt velká
Na adrese, kterou jsem uvedla výše, je příklad, jak skrýt text, aniž bys použil např. diplay:none. V tom případě se pak text zobrazí, pokud se z nějakého důvodu nenačte obrázek. Takovéto řešení je podle mě v pořádku a google proti tomu nemůže nic mít.
Proti logicky umístěným textům google nic mít nebude.