nástěnka

Přátelé, potřeboval bych dát na svůj web nástěnku, něco jednoduchého v PHP. Dejte mi prosím nějaký tip, kde bych si mohl něco stáhnout, nebo jestli by mi jí někdo neudělal :-)))))
A co od ní zhruba čekáš? Jako přilepování vzkazů a tak?
Jenom přilepování vzkazů a třídění podle datumu. Ten datum by tam dával zadavatel.
Je to na zadávání práce mým kamarádům.
a na co v tom potřebuješ php? snadnější to bude v html a pořád aktualizovat.
ja bych to udelal v html/php s pouzitim databaze (mysql nebo si vytvorit nejakou textovou databazi). Do ty by se ukladaly prispevky. pri nacteni stranky by se precetly, vytvorila by se ta nastenka a na ni by se jakoby vytvorily tabulky (3 TR po 1 TD)-prispendleny papirky, na kterych by se podle podminek ve skriptu zobrazily ty prispevky...
no na toto bych asi ani db nepouzival - pokud to bude tak jednoduche jak marek naznacil. vyhodou bude jednoduchy prehled a jednoducha sprava, a prehlednost i pri ftp pripojeni... pri pouziti mysql by jsi si musel udelat nejaky administrativni nastroj nebo pouzit treba phpmyadmin. ale otazka znela kde to stahnout nebo kdo to naprogramuje :) a ne jak to resit... takze kde to stahnout nevim, ale mit vic casu, klidne bych ti to napsal. bohuzel ale porad jsem "out_of_time" a uz me prestavaji znat i v mem oblibenem clubu :)

m.sa.