časované scripty...

Admine nešlo by něco takového? Docela bych potřeboval každý den spusatit jeden scriptík ale že by se mi na to chtělo pamatovat a spouštět to ze svého pc to se mi nechce.. nešlo by něco takového?
netušim, ale taky by se mi to hodilo - na zpracování statistik každej den o půlnoci.
tak myslim, ze na neco takoveho tady asi zapomente :) co na to mira? myslim, ze odpoved je asi jasne...

ale nedavno tady delal anketu master, tak proc jste nereagovali??? treba by jste se dockali nejakeho zajimaveho projektu - sam jsem zvedav, k cemu to mastera zajimalo...

ale pokud mas stale pripojeni k netu, neni problem to udelat na tvem kompu a pokud ti to staci jednou denne, tak klidne i na dialupu...

m.sa.
Hm.. nevím proč jste neodpověděli...
ALE:

O prázdinách se dočkáte časovaného scriptu !
Zatím musíte vydržet....
Netýká se to WebuZdarma, ale to již není váš problém, ale můj....

Nicméně slibuji, že pokud vše půjde tak skvěle jako teď, tak již o prázdninách budou mít časový script všichni a zdarma (-doufam)!

Jo to už je jenom půl roku:-))) Tak to sorry ale to snad ani nema cenu dělat. No což nějak to budu muset udělat...
no to je opravdu docela dlouha doba na to ze to jde vsechno skvele :))) ale urcite se tesim na novou sluzbu, ktera pozvedne cesky internet...

m.sa.
No, chlapi....
Kdyby jste "jen" tušily kolik toho musím naprogramovat, tak by jste se nedivili..
Možná že ta služba bude dřív...
Ještě těžko říct
Staci aby si uzivatel mohl zaregistrovat URL, na ktere se nejaky server dotaze v casovem intervalu, specifikovanem uzivatelem, ne?
Nemyslel jsem to na tuhle službu ale na všechno... dělám celý portál, takže práce až nad hlavu