Nejde to.

moje str.nejdou otevrit ve FRONT PAGE.
Objevi se tam hlaska (pri otvirani) This server does not support Microsoft Front Page
Extensions! DO PRDELE co s tim?!
Zkusit hledat jiny server, ktery frontpage podporuje.

Btw: tohle ctou i lide pod 18 let, tak prosim pouzivej primerene vyrazivo
precti si to co jsi napsal velkymi pismeny a bude ti to jasne :) poslat frontpage k vode (slusneji receno) a zacit programovat... :)))
myslim ze webzdarma (a nejen ten) nebude FP nikdy podporovat - ale to je muj nazor a nic neznamena...

m.sa.
no a zase me mira predbeh :) pise rychlejc nez ja tema dvema prstrama :))) mozna muzes zkusit mujweb.cz :), myslim ze FP jeden cas podporovali (navic je to take mrkvosoft, tak si tam budou rozumet)...

m.sa.
FrontPage je.......... V tom bych nedelal ani "ň"
Neodsuzujte FrontPage.
Pro nekoho, kdo zacina s tvorbou stranek, muze byt Frontpage resenim; seznami se tak vubec s tim, jak se ty stranky delaj - teprve pak se zacne ucit html, css...
Ano, Frontpage je k nicemu, ale ne pro ty, co se delat stranky normalne jeste nenaucili...

mv.
jo....
a taky nechapu, co ma znamenat

"myslim ze webzdarma (a nejen ten) nebude FP nikdy podporovat - ale to je muj nazor a nic neznamena..."

-- takze bud jste pozorovatel zvenci a odhadujete, co bude a co nebude webzdarma podporovat (a dokonce i jine servery - dle ceho to jako posuzujete???),
a nebo mate nejaky podil na rozhodovani, zda bude, ci nebude wz frontpage podporovat - v tom pripade ale Vas nazor neco znamena!?!

tak nevim... :-|

mv.
ve frontpage se neda naucit programovat, protoze tvorba stranek (nemluve o skriptovani) v FP nema s codovanim nic spolecneho... pokud nekomu vyhovuje, jeho vec, ale pak ten vyslednej kod tak vypada (prase se v tom vyzna s prominutim).

no a k odhadu situace - psal jsem, ze je to muj nic nerikajici nazor! jsem opravdu jen pozorovatel zvenci a muj nazor ma nulovou hodnotu. ale v tomto pripade si to troufam rici s velkou pravdepodobnosti.

myslis si snad opak??? zvlaste kdyz bill zacina vyhrozovat stahnutim woken a planeta bude zaplavena tucnaky :~)

ale vazne... proc davat statisice do mikrosoftich aplikaci? co by k tomu spravce wz a ostatnich freewebu vedlo?

ale rad si poslechnu nazory, ktere maji vetsi vahu nez moje...

m.sa.
FrontPage Extensions je v podstatě jednoduchý serverový scriptový jazyk, který vyvinul Microsoft a dokáže ovládat některé funkce v FP (např. Návštěvní kniha, anketa, atd...).
Těžko bys hledal server s podporou FPE, protože se za instalaci dost draze platí (PHP je zdarma)

Pokud jde o FP samotný, tak kecy typu "je to @!#$ program" pochází od lidí, kteří ho neovládají.
Je pravda, že FP má pár zbytečných a nešikovných funkcí, ale stále je to nejvýkonnější a nejoblíbenější HTML editor.
FP znam, s ovladanim myslim nemam nejake problemy, ale presto vytvorit v nem prehlednej kod mi da tolik prace, ze si netroufam rici ze je nejlepsi a nejvykonejsi HTML editor :) oblibenost si netroufam hodnotit, protoze zalezi u koho je obliben. rozhodne znam hone malo lidi zabyvajicich se profesionalne internetem a pouzivanim FP (vlastne nikoho).

podle meho nazoru je FP vhodny spise pro lamery - a tim se nikoho nechci dotknout - vyuzivam jen pravo na svuj nazor :)

m.sa.
no ja taky nikoho takovyho neznam... a FP nepouzivam. Kdysi (kdyz jsem jeste nedelal v php) jsem pouzival ceskej Doctor's HTML Editor - jednoduchej, malej, dobrej. Ted pouzivam PHP Editor 1.75 alpha a jsem s nim spokojenej...
Co to má být za nechutnou cenzůru!
Nahrazovat některé výrazy čtveřicí znaků @!#$ - no fuj!
hele, rip, mozna tak nejoblibenejsi mezi sekretarkami :-))
nebo snad znas nekoho, kdo dela aspon trochu profesionalne webovy stranky a pouziva frontpage ??? ja teda ne, naopak si myslim, ze vetsina lidi, co se webdesignem zivy, pouziva neco typu notepad | golden | homesite | etc.(nemuzu si vzpomenout :-)), tj editory pracujici se zdrojovym kodem stranky, coz si ce fp umi taky, ale je to na prd...
jinak jedina uzitecan frontpage fce je "otevrit web", coz asi myslel martin sa zminkou o lamerach (mno a nebo jsem to spatne pochopil :-))

2 c. barell: zkus ftp klienta, cuteftp, <a href="http://ghisler.com">windows commander</a>, nebo neco takovyho, jenom ne frontpage :-)
Já nemám na mysli dělat v FP všechno - jenom věci, které jsou otravné ve zdroji (texty tabulky, vkládání obrázků a odkazů)
Zbytek dělám taky v Notepadu

Navíc, pokud si opravdu dá někdo tu práci a porýpe se v nastavení, může FP zkrotit natolik, že přestane dávat do kódu ty svoje hrůzy a pak se v něm dá docela efektivně pracovat.

Pokud jde o sekretářky, ty si vystačí se svým Wordem.
Jo a ještě něco pokud mi chcete stále nadávat, použijte GuestBook na mém webu

www.games.webzdarma.cz
No, ja jsem vubec nemel na mysli, ze se na tom ma nekdo naucit KOD, nerku-li naucit se programovat.
Pro nekoho je to proste editor, ktery umi, co on potrebuje. Je to neco jako ze kdyz nekdo pise ve Wordu, taky si otevre Word a nepise primo zdrojak v notepadu:-)
I kdyz uznavam, ze tohle je trochu jiny pripad:) Kdo se v tom malinko zorientuje, nauci se html, css a Frontpage editoru rekne sve sbohem.
... A samozrejme tu nechci nikoho urazet co se tyce jeho nazoru, jenom mi nedoslo, jak vite, co se bude a co nebude podporovat :-> Tak to sorry.

mv.