Jak dělám ten nový design, tak se mi načte jenom 3/4 stránky. Vůbec nevím, čím to může být. Otestujte na www.ondragames.wz.cz/skripty/ .
Nemáš tam nějaký die, exit, nebo třeba zapnutí output bufferu?
Prozkoumej ten JavaScript. IMHO bude problem zde.
Já jsem nevypozoroval, že by stránka nebyla celá (teda když pominu to, že chybí horní obrázek a náplň sekce Aktuální články). Zkoušel jsem to se zaplým i vyplým JS a zaujala mě při té příležitosti jedna maličkost - bez JS to vypsalo
Dnes je úterý.
S JS to vypsalo
Dobré ráno, dnes je úterý.
Doporučoval bych to udělat celé přes PHP když už.
Ten JS by neměl mít vliv na to že se nenačte celý zdroják. Teda pokud to nebyl celý zdroják, ale vzhledem k tomu že to nekončilo na tak předpokládám že nebyl...
protože dóle má být ještě copyright a anketa a tak. Dokud sem neměl v indexu skripty, jenom v menu, tak to běhalo.
jo, a jinak mam ještě jeden problém. Mám tam includovaný soubor menu.php a ten se mi pokaždé roztáhne na celou stránku a tím pádem není vidět obsah toho ostatního indexu.
JS>>I když si ho vypnu, nefunguje a ten konec tam pořád chyb
aktuální články>>opraveno, chybělo pár souborů
Závěr>>pořád to nejede a mám mnoho problémů.
co je ve scriptu těsně po tom co se vypíše to co je ve zdrojáku vidět úplně vespod?
funous>>právěže to ostarává PHP a ono to je skrytý v tý druhý tabulce, která je překrytá, takže nevim. V tom menu chybí jak jsem psal anketa a copyright. Pokud by byl zájem o zdroják menu a indexu, udělám ho od txt souboru.
Na konci zdrojáku je:
</TABLE>
* - nutno vyplnit
</FORM>
<P>
Předpokládám že tohle vypisuje script třeba pomocí echo. Tak mě zajímá pár následujících řádků mezi echo '<P>' a dalším echem (tedy kdy se má vypsat to co už se nevypíše).
tam se už v tom menu.php má vypsat anketa, která není nastavená. Zkoušel jsem to upravovat ale zkončilo to... můžete posoudit...
Kdyztak mi ten zdrojak posli na mail (funous na seznamu, nebo treba na gmailu,...), ja se na to mrknu. A nebo jeste lepe me kontaktuj po ICQ (323675170).