MySQL

Podporuje web zdarma MySQL či jené databáze?
proboha, tohle téma se rozebírá v každém pátém dotazu. NE ne ne ne ne ne ne a ne. A možná bude, ale admin kolem toho zatím čeří vodu. Fce hledat je taky dobrá, tohle forum neni kniha navštěv.
Pro informaci:
nastavit mySQL pro freewebhosting zabere cca 5 minut času !!!
Ale zatím tu není a ti kdož věří že se na tom "usilovně" maká už asi rok, tak jsou magoři... víc jak 1 den to při dobré a zkušené práci netrvá...

Miro, to nemůžeš popřít.

Takže zatím pojedeme all bez toho
No futre no games no mysql!!!!
nastaveni pro freehosting to zabere mnohem vice casu nez 5minut a zkusenosti nabiras behem provozu celou dobu, takze to neni ani jeden den :) neni to jako instalace pro localhost doma nebo podnikovou sit - musis pocitat z mnohem hrubsim a agresivnejsim pristupem ze strany uzivatelu, sem tam neco pripadne prekompilovat a nastavit na miru (s malym em a dlouhym i:). nic mene, pokud by hardware byl jiz bez problemu pripraven, pak by asi spusteni a nakonfigurovani byl nejmensi problem pro kolektiv wz.

skutecne potize uz se ale snazil mirek vysvetlit nekolikrat - co na tom neni jeste jasneho?

na serverech webzdarma mysql uz davno bezi (nemam to nijak podlozeno, je to jen moje domenka) - jen neni pristupna pro freeweb.

me osobne take vadi, ze trva takovou dobu avizovane zmeny, ale co zmeni neustale debaty? pro veci kde to chci hned, pouziji hosting kde to je a tady musim proste pockat :) navic kazdy muze zkusit rozjet podobnou sluzbu sam a uvidi jak je to "proste"...

no to jsem zase zaplnil prostoru na disku - a to jsem si rekl, ze uz na podobne debaty ohledne mysql nebudu reagovat ;~)
sorry...

m.sa.
No s tím že už tady mysql běží máš pravdu protože tohle fórum je napsaný v mysql....
Jednoducha rada ... jestli nekdo potrebuje nutne MySql, muze si ho zaplatit a ma ho hned :)
Kdyz mi ho zaplatis tak si MySQL koupim staci mit penize ale ty ja jaksi nema takze ...
Podle mne by nynejsi hardware, na kterym bezi wz, nemusel zvladnout takovej napor sql dotazu, kterej by se na ne spustil hned, jakmile by byly prideleny databaze jednotlivym uzivatelum... Myslim, ze Mira rikal, ze uz se ceka jenom na hardware, tak na tom asi neco bude. Mimochodem - ze tady mysql uz davno je se da lehce overit. Zkuste MySQL_connect(www.webzdarma.cz,cokoliv,cokoliv) .... Kdyby tu nebyl, nehlasilo by to chybu cannot connect with this username and password
To nic neznamená.. můžou jenom používat knihovnu MySQL bez serveru nebo to pouziva proste tento server a mi nevíme jmeno/heslo
pro nás nic... tak o čem je řeč ?
tak mysql se asi nedočkáme....
k čemu je podpora php bez mysql?!
k čemu je podpora php bez mysql? dočkáme se někdy?!
Tak si založte Mysql databazi někde jinde. Mrkněte na mojí page:
http://mt-siemens.aktualne.cz
mám tam diskusní fórum v MySQL a fachá bez problémů. Můžete si ho založit třeba na www.pes.cz, první databáze je zdarma.
Cus Stulda
Je to pšěkná kravinka koukněte se třeba na ic.cz freewebhosting a má MySQL. Sice za to bude chtí za chvíli nějaký ty many jako yo.cz , protože je to od yo.cz, ale to je jedno. WebZdarma si to posrali tím, že to nenahodili všechnno najednou a teďka musí pomalu dodávat.
Prave na yo.cz jsem mel nekolik free veci, co se mi nechtelo davat jinam. jenze delaji(-li) tam stale prilis zmen a ja nemam cas kontrolvat kazdej druhej den, jestli to jeste funguje, jestli neco neni zmeneno. pak to zacalo byt moooc pomale, tak jsem to postupne zacal stehovat na webzdarma. par dnu na to yo.cz skoncilo s freehostingem ;~) osud ic.cz muze byt i nemusi byt podobny - maji nyni mnohem prisnejsi podminky... kdo se trosku kouka po nasich freehostech, tak si urcite vsiml problemu zvlaste hostingu nabizejicich mysql - jsem zvedav jak to dopadne tady...

jinak kdo chce opravdu extremni nabidku a ma odvahu riskovat, muze zkusit http://www.pipni.cz/ - ja bych do toho ale nesel. budto sluzba se stane v budoucnu placenou, nebo pujde do financniho dna - jaky muze byt obchodni model takove spolecnosti? (me napada snad jen zlikvidovat hostingy a pak prejit na placenou sluzbu)

m.sa.