mail

Prosím je na wz.cz povolen příkaz "mail" nebo je nezbytné používat "Váš mailform "?

Děkuji za odpověď
Cituji z Podpory (http://www.webzdarma.cz/pp.html?2#2):
Omezeny jsou: souborové a adresářové funkce (na práci se soubory pouze ve Vašem adresáři), funkce mail (platí omezení na 10 odeslaných e-mailů na jednom účtu za hodinu).
Hmm, ale neni to pravda...
Co není pravda?
to, ze muzes odeslat pouze 10 mailu, vim, ze to tam je napsany...
No ano, když dáš odeslat i kopie, tak jich pošleš víc. Před časem to tu v nějaké sekci řešili, se mi to nechce hledat...
Hmm divny, ja jich v pohode odeslu 200..
<HTML>odesles, ale prijde jich par ;)</HTML>
o tom bych pochyboval mel sem tak udelanou soutez a odesilalo se jich na mou adresu tak 20-30 za hodinu.
Hmm, v tom pripade je to blby, pac sem mel udelany, ze kdo chce tomu budu posilat novinky na mail, takze uzivatelum v tom pripade nic nechodi...skoda, no
Lucas: mělo by jít poslat to jako jeden mail s víc adresama příjemců kopie, myslím.
dis nemysli ;)
<HTML>jako kopie neni treba i kdyz to vyjde nastejno jako uvest vice adres prijemcu odelenych mezerou a carkou</HTML>
Ahoj, já jsem začal funkci mail používat až teď a narazil jsem na stejný "problém" jako řada uživatelů přede mnou - omezení počtu posílaných zpráv. Také používám personifikovanou zprávu pro nejrůznější pořádané akce, vždy jen pro zaregistrované uživatele, ale 10 mailů za hodinu je i pro mě málo. Nebylo by lepší, než obcházení to různými pomocnými skripty nebo dávkovým odesílám (což vlastně zabíjí princip automatické hromadné korespondence s použitím databáze), nastavit omezení např. na 60 mailů za 10 hodin? Je to méně než 10 za hodinu, ale mohu tak oslovit všechny registrované uživatele (samozřejmě v mém případě). Tyto informační maily o akcích rozesílám tak max. 3x/měsíc a to spíš v letních měsících.
<HTML>>> což vlastně zabíjí princip automatické hromadné korespondence s použitím databáze

Nic to "nezabiji", pouze je treba pouzit trosku algoritmickeho mysleni. Pokud to nedokazes vyresit neni problem s tim pomoci.</HTML>
"nastavit omezení např. na 60 mailů za 10 hodin"

Těžký je život programátorův. Někdo si něco namyslí a programátore, udělej! To, že je to technicky velmi těžko řešitelné, už nikoho nezajímá ...
Richarde, určitě si nechám poradit. Nebo mě zkus alespoň nakopnout správným směrem. Fakt teď netuším, jak poslat cca 30 mailů s oslovením a dalšími údaji z DB vztahujícími se jen k té konkrétní osobě...?
Díky.
No například já taky nevím jak to algoritmicky vyřešit. Napadá mě například pomocí webcronu posílat každou hodinu deset mailů, ale nevím jestli tohle má být to optimální řešení.
Jinak mě algoritmicky nenapadá vůbec nic, to už spíš když budu přemýšlet o dostupných technologiích, tak můžu nějak outsourcingovat, nebo můžu zkusit přímo komunikovat z PHP skriptu s nějakým SMTP serverem (nevím jestli to jde, ale myslím že by mohlo).
Já jsem na WZ prostě posílal nepersonifikované hromadné maily a personifikovat jsem je začal až na placeném hostingu, kde není omezení počtu emailů poslaných funkcí mail.