Občas se zobrazí prázdno...

Jak tak tvořím fiestaclub.wz.cz, tak se poměrně často stává, že se po kliku na link nebo tlačítko objeví prázdná stránka (úplné čisto). Pokud udělám refresh, tak se vše uvede do správného stavu. Je to normální? (pracuju tam s include, sessions, a vůbec skoro vším, co se tu na wz dá) Nebo tam spíš budu mít nějakou chybičku? Nejsem si tím úplně jistý, ale doma (lokální kopie celého webu) mi to nedělá.
Zaprdlá cache? Vypadek?
Me se to stava taky, ale dela mi to jen IE..
Header("No-cache ... nebo jak to je?
No to nepomuze,..
Stává se to, když si soubor zabere jiné vlákno, např. FTP server.
Tim to asi taky nebude,...kdyz sem na ftp a prohlizim si web (na jehoz ftp sem) tak se mi to treba nestane...
<HTML>To je nejspis bug prohlizece.. tzn. neco v kodu co IE mate a zobrazi to podle nalady me to IE driv delavalo taky
<style>form {display:none;}</style></HTML>
Mě se to děje ve FF, legálně zakončí načítání stránky a není tam vůbec nic... Ale je možné, že je to způsobené cestou. Po cestě jsou nějaké ty proxy...
MzM & all:

Mně to taky dělá IE i FF, kolikrát po kliknutí na odkaz nebo i odeslání formuláře se objeví bílá stránka.
Dela to PHP. To "prazdno" je pak jen zalkldani kostra stranky bez obsahu.
já jsem se s tím setkal u IE

četl jsem spoustu teorií že za to může gzip apod, ale nepomohlo...

ve dvou případech, kdy jsem to řešil, pomohlo (vim že to zní jako blbost) změnit kódování z ISI-8859-2 na Win-1250... nechápu proč, ale když jsem změnil kódování v meta (ani jsem nekonvertoval vlastní obsah), tak to okamžitě přestalo... (IE 5.5 a 6.0)
Na mejch strankach se to deje taky. Kodovani mam Win-1250. Pouzivam bufferovani vystupu (ob_start();...ob_end_flush();), myslim, ze je to tim.
Ale fakt je, ze se mi to stava jen s IE. A to dokonce predevsim u stranek, provozovanejch na IIS s ASP.NET. Holt Bill s Gatesem neni plne kompatibilni...
Možná by to chtělo sledovat, co k té bílé stránce přišlo za odpověď a zda vůbec prohlížeč nějaký HTTP request posílal. Protože zatím to vypadá, že za tím může být opravdu cokoliv.
Mně se to stávalo taky a měl jsem pocit, že je to kvůli sessions (žádné jiné hardcore funkce jsem tam nepoužíval). Po odsunutí webu z webzdarma to přestalo, takže to možná bude mít něco společného se zatížením serveru, ale kdo ví.
Mno ja si stojim za svym, ze je to chyba prohlizece (alespon muj pripad)
Mno mel sem stejny problem. A zjistil jsem ze to dela session start. Schválně jestli to tam používáš tak to nachvíly šoupnout třeba doprostřed stránky(sic by mělo byt na zacatku). A uvidis kde se ti zastavi nacitani stranky. Me to se to obcas zastavilo u toho session start.
Hm, tak to bude určitě tím, používám ho taky na samým začátku.
Jo, to by mohlo být ono. Jinde sessions nepoužívám a neděje se tak. Zkusím to ošetřit, sessionstart() určitě vrací nějaký návratový kód nebo tak něco...
goshoom: z iso na win? Proboha. To bych si zadělal na pěkný průser... To raději překousnu občas bílou stránku. Navíc je to řešení typu, "praskla vám hráz? Natřete si barák vodě odolnou barvou a utěsněte okna". Fuj....
Fakticky, stava se mi to jen na webech se session, dal jsem je tedy pryc a slo to, ale ja je tam potrebuju :(
sessions s tim urcite souvisi, ale ze za to muze uz session_start(), to me nenapadlo...

marek: nechapu co to meles...
muhehe, taxem si testoval to chovani kodovani, a fakt jsem nekecal...

vsechno beha ok, ale pokud zmenim hlavicku

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />

na

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />

tak to zacne prasit. a nejde o "obcas", ale o "prakticky pokazde"...
IE 6.0, server na wz
goshoom, předělat iso na win znamená přepsat celý web a to díky ne-e. Nehledě na to, že se musí předělat i db a to znamená další problémy. Ne-e, ne-e, ne-e.