<comment>

víte, že když dáte před "reklamní" kód wz tag <comment> a za něj </comment> reklama se nezobrazí a Vaše stránky zůstanou funkční ???
jo, a za měsíc už nebudeš Pan Webmaster...
DOBREJ NaPAD:: sKoDA zE POUziVM PLACENy HOSTING (XWEB.CZ)
to jsi objevil ameriku :-) ale soucasne hrozi zruseni uctu...

m.sa.
a upozorní mě admin před zrušenim účtu, nebo to udělá hned? ne, že bych reklamu skrejval, ale zajímá mě to.
už jsem se ho na to ptal. Dříve prý věřil, že to po upozornění týpek spraví... teď už prý přišel o iluze. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti :o) Ale tehdy šlo o mp3
myslis ze by mel ? v dnesni dobe uz existuji i freeweby, kde si muzes mit stranku bez reklam, tak jdi tam ne ?

fakt tomu nerozumim, co vas tady teda drzi
mě osobně tady drži třeba to, že jsem s wz prostě spokojenej. I když si spousta lidí stěžuje na výpadky, tak mně se ještě nestalo, že by se mi stránka (ať moje nebo jiná na wz) nenačetla (jedině, když jsem na to byl jako uživatel předem upozorněn e-mailem, že se bude něco dělat a že to nebude v provozu). Taky se mi zdá wz, že je docela rychlý a taky plánuje mysql. Sice mi třeba vadí, že to tak trvá, ale věřim tomu, že to urychlit nelze. Doufam, že tu někdy ta db bude. Možná už ji sice nebudu potřebovat, protože se chystam na svůj vlastní univerzální db systém (něco jako textový databáze), ale to je fuk.
Já ten fígl nepoužívám, vím že by mi Míra zrušil učet, mě to taky připadá neetický, ale na několika WZ-stránkách jsem to viděl, myslím, že by s tím admin měl něco udělat nebo to snad nejde ???
mlyny melou pomalu ale jiste ;~)))

m.sa.
Já bych nechal robota ostanit tagy comment a měli byjste po legraci.... Ale docela mě napadá že si pomocí toho vyhodit ty úchylný proužky webuzdarma...
nevim proc, ale dosud jsem se s tagem comment v html nesetkal...
Pokud moje mysleni spravne odhadlo ten tag comment, tak vsechno, co je v kontejneru, je zaremovany. Jestli ne, tak sorry.
Tenhle zpusob vyruseni reklamy mi prijde docela nesmyslnej. pokud vim, reklama se musi nacist, aby se zapocital pristup a pokud se dyl jak 5 tejdnu nezapocita pristup, tak bude ucet zrusen. Nerikam, ze se banner musi zobrazit - to je jeden zpusob, jak se ty reklamy zbavit - viz CSS. ...
znám jěště lepší způsb jak se toho zbavit aniž by se nenačetla... Admine fakt promiň snadmi to nebudeš mít za zlí:-)
Použít script dát si na začátek reklamy např. tak <Span id=neco> a nakonec taky potom si někde napsat script aby schoval tu reklamu to znamena document.all["neco"].style.display="none" a je to:-) ale pozor nefunguje to pod nn to si nemapatuju jakej příkaz na to použít někde to mám ale nehodlám to hledat...Sorry admine:o)))
Ale každej druhej kdo se o to trocha zajímá by to dokázal vymyslet...
Jeee, a proc tak slozite?????
nestaci jenom tu reklamu "obalit" treba takto:
<div id=reklama> .... reklama... </div>
a v definici stylu napsat:
div#reklama{display:none}
A nepotrebuju zadnej javascript. Funkcnosti v NN se zabyvat nebudu.

mv.
Nejsem odpurce reklamy. Ale když už se bavíte o tom, jak nezobrazovat reklamu, tak bych měl jeden tip - použít rámy. Na prvním zobrazit reklamu a na druhém obsah stránek. Trik je v tom, že první rám nebude vidět, tudíž i reklama. Stačí pouze nastavit velikost 1.rámu na 0.

Hmm, mazané...