cody

Ako zrobim na mojom webe registracny formular aby som dal stranky na cod s uzivatelskym meno bol som aj na jaknaweb stiahol som si formular ale mam tam vela kody a nechcem nieco pokazit poradte my prosim please!§
nechapu nic co chces rict
cti tady stare.cz/otazky/#subject
stare.cz/otazky/#beprecise
stare.cz/otazky/#explicit
Milý Johane, tuto záležitost řeším po večerech už týden. Přečetl jsem o HTML a PHP dvě knihy a řekněme 15% manuálu na php. net, takže si troufnu říct, že o internetových aplikacích už něco málo vím. Alespoň to málo, abych takovouhle věc zvládnul. Takže být tebou se na to buď vykašlu, nebo to udělám taky tak. Každopádně tvůj dotaz tady ve fóru je na nic.
Ahoj luki ty si taky drbnuty alebo sa robis ja som slovak a nechcel som odvoved na moje vyjadrovanie ale html kod si nula ked nechapes postihak!
hmmm, to je od tebe chytre nadavat tem, co by ti radi pomohli, ale protoze nejsi schopny presne rict o co ti jde, tak nemuzou.
Skutecne nevim, co je postihak. Nemam nic proti slovenstine ani slovakum, ale pokud chces poradit, musis vedet co chces vedet a hlavne to vyjadrit. Zkus se poucit z toho odkazu co jsem ti dal, jinak budes i pri pristim dotazu v jine diskuzi za hlupaka. (Vsimni si, ze si zadnou odpoved, kterou si chtel, nedostal a IMHO ani nedostanes).
Zkus zacit tim, ze budes trosku pouzivat carky. Nic ve zlem, zatim se ti stale snazim pomoct....