Vymazání vzkazu! ČTĚTE!

Pokud na knihu návštěv použiji metodu post, potřebuji udělat, aby se dal kliknutím vzkaz smazat. Zároveň však, aby právo mazat vzkazy měli jen pověřené osoby (nepoužívám PHP Login, ale každý učet jsem vytvořil zvlášť, takže to bude jednodušší) Prostě aby se daly mazat vzkyzy jen na jedné stránce a na druhé ne. Avšak až na tento rozdíl s mazáním vzkazů aby byly stránky stejné. Doufám, že chápete a pište mi prosím co nejvíc návrhů:)) Metoda unset($_POST["send"]); mi nefungovala:( (Udělal jsem to tak, že jsem do souboru, který určuje format vzkazu nakonec vložil tuto značku a ono to nešlo ani zpustit!:))

Díky předem a please help me!

Maikis Schwarz
A proč si nenaprogramuješ admin centrum pro tu knihu?.... btw mazat to musíš z db, když smažeš obsah proměnné v paměti, tak si tim opravdu nijak nepomůžeš, jak tě taková volovina mohla napadnout?
Já to někde četl.( Jakže to mám udělat? Na mě se musí pomalu.. Já jsem začátečník PHP¨...
POMOC!
Sem tě zcela nepochopil..

Pokud chceš, aby šli mazat přízpěvky z db, musíš to smazat s db, jak řekl Džej Ár..

Ja to řeším tak, že každý uživatel má v DB nastavené práva. a pokud práva vyhovují, tak se ti tam ukáže odkaz smazat, pokud ne, má smůlu.

Jinak by to ještě šlo podle jména, ale to by bylo o dost složitější, nebo zdlouhavé..

Např když se jméno rovná Maikis zobraz odkaz...


Pod odkazem smazat je ještě jednou ošetření, jestli má ten dotyčný práva (aby nikdo nemazal ostatní přes url) a sql dotaz o smazání příspěvku...

Určitě o tom bude něco na intervalu a podobně :D


Když tak tu hoď strukturu tabulek uživatelu a knihy....
Hotovo! Už to asi mam:))