input, session a xhtml 1.1

Ahoj,
potřeboval bych poradit s následujícím problém. Používám session, doctype - striktní xhtml 1.1, a mám na stránce formulář.
Automaticky se vygeneruje za <form ...> kód <input ...>.

z toho důvodu mi validace háže následující chybu

---------------------------
Error Line 157 column 154: document type does not allow element "input" here; missing one of "ins", "del", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "p", "div", "address", "fieldset" start-tag.

...="7146116947f9a74c84b04e930d0afd76" />
---------------------------
Na netu jsem našel řešení s příkazem set_ini(...), viz zde http://blog.crispen.org/archives/2005/03/09/wordpress-validation-error-work-around/,

problém je v tom, že na wz je tento příkaz zakázán.
(vypisuje to: Warning: ini_set dl pfsockopen openlog syslog readlink symlink link leak fsockopen proc_open() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/u/ucimsedelatweb/gml_v4/index.php on line 20)

Nevíte prosím co s tím?
tak to co dáš do set_ini dej do .htaccess , už se to tu řešilo, zkus to najít tady na fóru.
Marku díky za nasměrování.

Takže pro ty který zajímalo řešení, link je zde http://baheyeldin.com/drupal/how-to-get-rid-of-phpsessid-in-drupal-and-other-php-applications.html .
Nějak se mi tam dostala mezera, takže ještě jednou http://baheyeldin.com/drupal/how-to-get-rid-of-phpsessid-in-drupal-and-other-php-applications.html
Tak snad teď? Fakt sorry.
http://baheyeldin.com/drupal/how-to-get-rid-of-phpsessid-in-drupal-and-other-php-applications.html
Tak nevím. :( Prostě na koncu ve slově applications nemá být mezera ;)
Pája5:

Tý mezeře IMHO nijak nezabráníš. Je to bezpečnostní ochrana, aby se neroztahovala stránka bůhvíjak do šířky, kdyby tam nějakej "dobrák" v textaree držel třeba půl minuty jednu klávesu.
blahapet:

dík za info :)