instalace mamba na wz

Chtěl bych se zeptat někoho kdo má zkušenosti s instalací mamba na wz. Zápasim s tim už tři dny a stále si nevim rady. Celá instalace mamba proběhla vždy v pohodě. Když jsem potom ale chtěl přejít do admin sekce či si jen nechat zobrazit stránku, zobrazila se mi pokaždé tato hláška: Warning: main(): Unable to access /3w/wz.cz/m/martinkrata/mambo/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php in /3w/wz.cz/m/martinkrata/mambo/includes/mambo.php on line 47

ještě to pokračuje, ale nemá cenu jí sem vypisovat celou, stačí se podívat na martinkrata.wz.cz/mambo.

Budu vděčnej za každou radu. Díky
když vidím těch 7 reklam, tak mě napadlo jestli nebudou problémem právě ony. Podobný problém dělá i phpBB tady na WZ, když se reklama vkládá do toho fóra. Proto je rada následující: nechat reklamu na první stránce (index) a fórum mít vnořené jinde a hlavně nastavený "reklamu na první nahoře". Tak zkus tu mambu hodit jinam.
A jen tak mimochodem, co to je ta mamba?
Vyzkoušim to a uvidim. Jinak Mambo je redakční systém pro správu webu, více např. zde: www.mamboserver.cz
Tak reklamou to neni. Napadá někoho ještě něco?
Tak už jsem to vyřešil. Byla to taková hloupá chyba. Když jsem nahrával mambo na web v total commanderu, nevšiml jsem si, že mam zapnutou změnu všech velkých písmen na malá.
hmm, to se stane, hlavně že to jede. Vypadá to na zajímavý RS. Myslím, že si ho zkusím doma na localhostu nainstalovat a trochu ho omrknout ;)