(Neo)nacismus, vlastenectví

Rád bych věděl jak chcete pokračovat ve věci "vlasteneckých" stránek (np.bohemia.nazory.cz)? Podle mého názoru by se neměla být cenzura, ale co je moc to je moc. A hanobení státní vlajky je trestný čin.
Žádná propagace nacizmu na WZ ani nikde jinde. WZ by to měl zrušit! Ale když to zruší, tak se zaregistrujou jinde !np.bohemia.nazory.cz!
jestli maj inteligentní stránky, tak bych to nechal. Aspoň se o tom lidé něco dozví.
...to, že by mělo patřit Česko jen Čechům, to ne. Od cizinců(jiných kultur) se můžou Čechy hodně přiučit.
...a jen bobrým Čechům.(To už je moc nacistické). Musíme se zamyslet kdo nebo co je dobrý Čech.
Jestli se domnivas, ze to je trestny cin, tak spln svou ohlasovaci povinnost, jinak jsi spolupachatelem.

Ja se nedomnivam, ze by to byl trestny cin, ani me to osobne nijak nepoburuje (i kdyz konkretne ta vlajka se mi nelibi).

Jen na vysvetlenou pro ty, kteri me neznaji: nejsem clenem ani nesympatizuji s zadnou organizaci, ktera ma v programu nacionalismus, rasismus, antisemitismus, xenofobii atp. Naproti tomu uznavam pravo na svuj nazor a projeveni sveho nazoru (*) jako naprosto zasadni vec. Kvuli tomu tu ta domena nazory.cz taky je.

(*) samozrejme pokud tim nejsou omezena prava ostatnich atp.
Tak nevím. Píšou o chudácích předcích, kteří umřeli v koncentračních táborech a na úvodní stránku fláknou hakáč. Chápu, že ten symbol nevynalezli náckové ale proč tam teda je? Pochází pokud vím odněkud z Asie a co to má společného s českým vlastenectvím? Takže mi vychází zase ten symbol nacismu. Nebo ne?
zkus si zesvětlit monitor - ten hakáč je přeškrtnutý...
Aha, teď jsem se na to podíval a máš pravdu. V tom případě beru zpět. Ale mohlo by to být přeškrtnuto výrazněji!A dvojitě! (Musím si zachovat tvář :-)
bude svatek prace, tak snad se nebudou mydlit ana. a neo. i tady :))) jinak narychlo jsem si nevsim, v cem jsou ty stranky protizakonne (ale nejsem odbornik), ta vlajka je jakoby "prusvitna" a to take mozna neni trestne...

m.sa.
Zkuste si spis misto detailniho rozebirani pruhlednosti vlajky precist, o cem tam vlastne pisou :-]]]
Ja myslim, ze je to dost ulitle (misty mozna i trochu zcestne), ale snest se to da.

mv.
To teda děláte reklamu:-)
Musel jsem si ten web taky přečíst...
>>Tvrdší tresty za hanobení státních symbolů
Mno tak nevím co je to nahoře:o)
Mno tak sem dočetl celý web... Záměr není zas až tak špatný (z 90%) z těch 10% bych asi zas nesouhlasil... Hlavně vopravdu je to všechno dosti na hraně zákona...
Ale to je můj názor:o) nikomu ho nevnuvuji...
Hrozně moc to rozebíráte. Asi Vás to štve, ale koukněte se zblízka na vlajku s křížem je přeškrtnutá, jak už se někdo zmiňoval. Sice je přeškrtnutá velice nálo.

Pro Lukasíka: Řekl bych,že vůbec nevíš o čem píšeš, ale hlavně sež rád, že sem <b>vůbec </b> něco píšeš.

Také nepatřím do žádné organizace nacionalismu a rasismus.....
Don't worry, be punk
AAA s punkem jděte někam... Toho mám akorát plný zuby co jsem si ho užil na mý stránce o HP.... Mno nakonec jsem viníky (Tedy buzeranty tedy blbečky kteří furt kecali a buzerovali vo punku) Vyhodil a nejlíp hádejte jakým jednoduchým způsobem cookies:-)