Jo.. jsem blb.. aby neco hrala stovka lidi, musi to byt hratelne a to se nepovede hned.. a urcite ne, kdyz to vede nekdo, kdo tomu nerozumi...
Sry, ale to je muj nazor.. delej si co chces..
jo tvuj debilni nazor kdyz sem prisels jenom psat sve kritiky tak vypal ..
Ctyrocko: uz sem vypad... Leč si myslim, že o tom vím něco víc...
No nic.. spi dal.. Sleduj Matrix a sni svoje velke sny... Pak zjistis, ze pokud si neco neudelas sam, stoji to za hovno bo nic o tom nevis.... A pokud chces neco kopirovat kvuli tomu, ze se ti na tom neco nelibi a jeste neco takoveho...... Hloupost. Je velice tenka hrana mezi Snem a hloupostí..
tak hele ty vůbec nevíš jak hodně to chci upravit o co vůbec půjde tak se do toho nepleť ... debile !
Jo, to je pěkný, upřímný :)
Dělam na jednom projektu online hry "Dark Gangland". Je to pro kámoše, kterej mi za to něco dá. Ovšem nevim, proč by hra v reálném čase měla mít deset hodin zpoždění nebo co? Sice tomu moc nerozumim, ale když se do DB přidají data, ostatní to vidí okamžitě ne? (je jasný že musí aktualizovat stránku nebo se dá do hlavičky jeden tag). Nevidim to jako nereálný. Na tý hře bude omezenej počet hráčů na padesát.
Jinak souhlasim s tim, že zadarmo mu to neudělá nikdo... Ale ať to dělá jako já. Já stahuju různý hotový skripty a z toho se učim a když něco nevim, tak se tady prostě zeptam...
sháním prográmátora, co by se mnou naprogramoval vyhledávač. Porazíme google, mam to vymyšlený... sice budu hostovat na webzdarma, ale bude to skvělej vyhledávač... zeptam se jich na to, jestli nemůžu použít doménu www.google.wz.cz a bude! všechny je porazíme!
Máš to vymyšlené? Opravdu? Já také :) Ale tím bychom ho jen mirrorovali, nikoliv poráželi :)
kdyby to byl novej vyhledávač (?) tak by nebylo dobrý se opičit s názvem "Google" ale vymysli si jinej..
> jo tvuj debilni nazor kdyz sem prisels jenom psat sve kritiky tak vypal ..
Ctyrocko: Tak to snad přeháníš, ne? Myslím, že se ti snažil projekt rozmluvit dřív, než v něm utopíš (nejméně) svůj čas a čas ostatních. Napsal-li jsi něco v php, tak víš, že to není jen tak zbastlit design stránky, ale zabere to dost času. Navíc ty za tím chceš mít , jaxem pochopil, ne zrovna triviální funkcionalitu.
Ad. SGC apod: Radši si ty práva sežeň, než něco uveřejníš, aby ti to nějaký admin nesmazal kvůli porušování autorských práv.
Taky jsem zvědavý, při kolika lidech ti začne db na wz vyhazovat překročený počet spojení a/nebo dotazů. Nebo mít samozřejmě doménu a hosting, ale na některých vím, že se na aplikace tymu chat apod. (tedy i hojně navštěvovaná webgame) nedívají zrovna pěkně.
Samozřejmě se můžu šeredně mílit. Ty máš všechno perfektně promyšlený a spočítaný a jen hledáš programátory, kteří si za rok práce budou moct do životopisu napsat do kolonky předchozí praxe tvoji xy webgame. V tom případě sorry, ale ber to tak, že já (a i ostatní, jaxem zatím četl) mají snahu ti pomoci a poradit, abys neplýtval prostředky a časem. Jen jsme tě podcenili.
nípal>> půjdem do toho spolu? :):):) vymyslíme nějakej hstej název a úspěch je zaručen! Budem vydělávat těžký miliony za reklamy, 49,9 procent akcií prodáme a budem v balíku, pak tězastřelim a celej podíl bude můůůůj, jenom můůůj! Mam to vymyšlený do nejmenšího detailu! A když se chytil google.cz, tak proč by se nemohl chytit google.wz.cz? :):):)
Nevím, jestli je to vaše práce, ale na http://google.wz.cz/ už nějakej gůgl jede ;-)
Muzes mi rict kde sezenes programatora stranek a zvlast za free? lamko:D LOL ROFL
hosting a domenu budu platit !
Takže si můžeš zaplatit i programátora.