pomoocc

Potrebuji radu jak nebo kde se da stahnout scritp na tzv. zjisteni kolik uzivatelu si prave prohlizi stranky. Stahl jsem si nejaky asp script ale kdyz jsem ho umistil na server tzn. na klintsky server nic se bihuzel nezobrazovalo...jak to udelam aby to slo??
asp???!!! tady? - z toho usuzuju, ze rada tobe nebude jednoducha, ale uz se to tu probiralo...

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=3511&t=3352
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=1908&t=1856

a dalsi vetve (pouzij hledani v archivu...)

m.sa.
Soubor ma priponu ASP. Coz znamena, ze potrebuje ke zpracovani ASP. Jediny kdo podporuje ASP je Microsoft, konkretne domaci PWS (soucast Win98) nebo silny IIS.
Apache ASP nepodporuje.
..muzes mi alepon pomoci kde najit nejaky script tohoto druhu??david
uz se to rozebiralo, zatim nemam cas to vsechno rozepisovat znovu. vetsina webu, ktere to pouzivaji, spolupracuje s databazi, tak k pocitani pouzivaji take db - tady to budes muset vymyslet bez db... ale to pisu vsechno znova, na to nemam cas (udelej si cas na procteni starsich prispevku... :)

jinak podobnyma vecma se zabyvaj servery interval, builder, webtip a dalsi - hledat ale budes muset zase sam...

m.sa.
Apache snad taky muze podporovat ASP ne?
no nevim. v PHP to jde taky (vim jak s mysql, ale bez ni by to mohlo jit snad taky)
urcite by se nechal premluvit, ale proc tam to asp cpat???? server zadarmo, php zadarmo, tak naco mikrosoft???? proste sem ti asi ani mira ani nikdo jinej asp instalovat nebude (zase je to jen muj nazor, at me nekdo nebere za slovo):))))

m.sa.
Mno pro miru to bude spis lepsi ze ho podporujes... Mno stejne bych rek ze PHP je lepsi nez ASP uz jenom kvuli tomu ze ASP je vod mrkvosoftu a PHP je free...
Jo, souhlas. A od dob, co jsem se marně pokoušel zprovoznit PHP na PWS... :-)
je snad pravidlem, ze freeweby podporujou jenom php, nebo jenom asp. A ja asp stejne neumim, tak je mi to jedno. Ale jeste jsem nevidel freeweb, kterej by podporoval oba. A k tomu jeste cekame na mysql... to jsem zvedavej, jak to nakonec dopadne.
Zdar, já jeden webhosting znám, kterej podporuje ASP, PHP, CGI, SSI ... - můj :o)
Ale ještě není dodělaný. Co se týče toho scriptu, tak to mám doma udělaný v PHP jak s databází, tak bez ní. Otázka je, jestli to bez ní funguje 100% správně :o)
Stáhni si to na http://ac127.mistral.cz/Smisek/web/poc.zip
Zdar Smíšek
co tam pobezi za server? malo ktera freehostingova sluzba si muze dovolit vkladat finance do podobnych aplikaci...

m.s.