Automatické vkládání inputů s PHPSESSID - co s tím?

Píši stránky v PHP (jen tak, na nějaké to přivzdělání se, a taky, abych měl kam dávat věci na web - http://2k.wz.cz ). Chtěl bych je samozřejmě psát validní. Jako standard používám XHTML 1.0 Strict. Mám však následující problém:

W3C Validator mi tvrdí, že moje stránky nejsou validní a ukazuje ve zdrojáku na <input>, který není obalen žádným z povolených tagů, přesně řečeno je těsně za tagem <form>. Problém je v tom, že já tenhle input ve svém skriptu negeneruji. Jde o tag <input type="hidden" name="PHPSESSID" value="[PHPSESSID]">, kde [PHPSESSID] je moje SESSION ID. Větším problémem je, že mně se doma tenhle input ve zdrojáku nikdy neobjeví, ale když to zkouší W3C Validator, tak ho dostane těsně za každý tag <form> a <fieldset>.

Pokud byste někdo věděli co s tím, napište, prosím. Zkoušel jsem ini_set("session.use_only_cookies",1), ale dozvěděl jsem se, že webzdarma zřejmě nemá povolené nastavovat PHP_INI_ALL.
A co nejdřív trochu pohledat fórum? ;-)

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=25399&t=25396
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=25288&t=24730
Thalia: Dik. Ted se jenom snazim zjistit, jak se na webzdarmu dostat do .htaccess, kdyz se ten predchozi dotazujici (v jednom ze tvych odkazu) tvaril, ze to ho dovedlo k spravnemu vysledku...
Normálně si vytvoř soubor s názvem .htaccess a do něj vlož příslušný řádek či řádky ;-)