Potřeboval bych poradit ja přesměrovat na jinou stránku a ta jiná stránka by dostala proměné POST. Děkuji předem
No to asi nepujde. Presmerovani neumi pouzivat metodu post.
Jsou vsak tri metody:
1. Pouziti socketu. To tady ale nefunguje.
2. Pouziti formulare. Vytvoris skryte inputy a jedno tlacitko na ktere se pak klikne.
3. Nepouzivat POST, ale GET.
Co to je socker? A ty ostatní metody bych použít nemoh :(
oscar: socker? To bude anglická socka..
soccer je tuším fotbal.
a kýžený socket to je jedna z nižších možností připojení odněkud někam. Jelikož je nižší, tak má i více možností, a tudíž může dělat více zla, je tady tedy zakázaná.
dalo by sa urobit to co chces ty ale to by si musel pouzit funkciu header()
a poznat specifikaciu servera. je to vsak zbytocne komplikovane a zabera to vela riadkov kodu. ale mozne to je.
ja by som ti odporucil pouzit pre tento pripad session.
pokial chces redirect a nechces GET metodu tak ti pomaly ani nic ine neostava.
len potom davaj pozor na pri redirecte a nezabudni pokial pouzivas PHPSESSID a cokkies mas vypnute urobit to nejak takto: e.g.
header('location: index.php?id=4&PHPSESSID=' . session_id());
lebo inak ti to nepojde..
Anebo 4 moznost: Misto POST pouzit SESSION. Dik charOn, to mne nenapadlo.
Znáte někdo on-linu hru damokles.cz? Jestli ne, tak tam se dáva 100000 korun když se tam přihlásim každej den po dobu 30 dnů. A já bych chtěl aby se každej den spustil skript, kterej by mě tam přihlásil, abych tam nemusel každej den a přesto to dostal. Takže GET ani SESSIONS použít nemůžu. Nevim ale jak to char0n myslel s tim header().
oskar: Ale to je podvod. Pokud bys to chtěl realizovat, musel bys to udělat odjinud než od wz, protože jinak než přes ty zakázané sockety (či curl, které tu ale mám ten dojem není) to nejde.
chod na host.sk, tam sa zaregni a pouzi sockety... (ja tak spustam bota na irc)
Souhlasim s Nipalem. Jednak podvadis a to se nesmi :) A jednak to zde nepujde.
A navic bych rek, ze to nepujde ani jinak. Pokud pouzivaji bezpecnostni mechanismus, tak to pujde tezko. A pokud maji bezpecnostni chybku, tak o ty penizky snadno prijdou, protoze existuji machri, kteri toho vyuziji.
OT: Docela pochybuji, ze by nekdo takovym zpusobem daval 100000kc jen tak. Musi v tom byt hacek, nebo podvodna reklama. Je to skoro to sami jako vydelavani pomoci reklamnych mailu.
To nejsou pochopitelně skutečné koruny, ale virtuální damoklesovské. Každopádně fair play je fair play. Právě kvůli různým vychcánkům ten internet vypadá jak vypadá, mluvím z nedávné zkušenosti s jistým zabedněncem, který se neumí ani slušně chovat.
Ou. Tak to jo. Sorry. Ja na takoveto typy her nejsem.
na php5.cz je AFAIK curl ... alebo host.sk
uz vidim tvoju pointu. ty chces proste cez skript urobit prihlasenie. poslat login a pass metodou post.
je to mozne. musis pouzit headre servera.
pozri si nejake tcl skripty. tam som to uz videl.
ja som zatial robil len pomocou metody get. v prvom rade si musis prestudovat kod tej stranky. tim myslim html kod. nie je to vobec az take tazke. skus sa pozret na jeden perl skript ktory toto iste robi s orangeportalom -> prihlasenie a poslanie smsky. v tom skripte je to co ty chces.
2CharOn: Nejak jsem se vymotal, zamotal v tvem prispevku. A jestli tomu dobre chapu, tak:
>> musis pouzit headre servera
To musi, ale to tady nejde. Jen doma.
>> tcl a perl skripty
Tady je jen PHP. A doma ho taky asi nebude mit. Navic, proc by se mel ucit novy jazyk.
ne novy jazyk
pozri ake headre sa pouzivaju. Take iste sa pouzivaju aj v php, tcl a vsetkom ostatnom. Takto som to myslel. Headre su vzdy rovnake
ok, tak já to dám na php5.cz
char0n: tim prostusovat html kód stránky myslíš jako jako zjistit jak to je s formulářem na přihlášení?
ale pořád mi není jasné jak to udělat, já umim jenom header("location: page.php"); tak nevim co k tomu přidat. mohl by mě někdo napsat, jak přesně na to