Video

Mám problém se spouštěním videa na svých stránkách. Video ve formátu Windows Media Player nejde spustit, ale offline na počítači mi to jde. Program napíše, že nelze najít kombinaci filtrů pro zobrazení datového proudu. Zkoušela jsem změnit koncovku (nyní .wmv), ale to také nepomáhá. Nebo je možné, že video prostě nejde umístit na internet (stáhla jsem ho)? Pokud jste měli někdy podobný problém, tak mi prosím poradťe. Děkuji!
P.S. Ještě mám problém s tím, že i když jsem změnila ftp (nahrála tam jinou složku), stránky se ještě nezaktualizovaly. Může to být tím, že nemám placenou doménu a tak to jde pomaleji. Jak dlouho asi potrvá, než se stránky změní?
ad p.s. Zkus refresh v Internet Exploreru.

Mno koukám že si taky četla Harryho:-)
Jinak k prvnímu problému zlus si někde stáhnout nejnovější divx a možná to půjde jinak s FTP je to okamžitý, jedině že to tvůj prohlížeč načítal z chace zkus kliknout na aktualizovat...
Tentokrat zadna hruba chyba? :-) Jenom dva preklepy a priblizne ctyri chybejici carky (v souveti), ty se prekonavas, Lukasiku ;-) Tohle je jeden z tvych gramaticky nejkorektnejsich prispevku za posledni tyden :-)
A s tim aktualizovanim... driv se mi to stavalo taky (a vycisteni cache prohlizece rozhodne nepomohlo), nejdele do 24 hodin to kazdopadne bude OK.
Sakra díky:-) Mno upřímně řečeno mě stačí čeština ve škole a pokud to není důležité tak se na to nějak moc nesoustředím a sekám chyby:o)