Pomuze mi nekdo skuseny?

Mam problem absolutne nevim co mam delat abych si vytvoril stranku nemam zadny program,ani nic podobneho.Jediny co mam je ,ze jsem zaregistrovan a dale nevim co. Prosim poradtemi. Dekuji
Mno tak na vyrobu ztranky staci (muj oblibeny) program "poznámkový blok" nebo "word pad" a nebo taky golden, a nebo Adobe GoLive (za 25000 Kč...). Jestli nevis jak vyrobit page tak je dobry najit nejakej manual. Celkem kvalitni je na www.kosek.cz, ale i na www.novinky.cz vydavali články o HTML (tam sem se toho naučil nejvic, ale članek bude mozna jenom nekde v archivu..)
Nebo to můžeš sprasit pomocí front page:-)
Zkus http://dusan.pc-slany.cz/internet/. Jsou to kromě www.kosek.cz nejlepší stránky, možná ještě lepší a dělaný opravdu pro začátečníky
na svých stránkách mám jeden tutorial, který jsem pár dní překládal z engliše do čj. je to pro totální amatéry, kteří začínají s homesite (program na stránky, lepší neznám (ps: poznámkový blok... pche :o) ))
crazy.mysteria.cz sekce webmastering

Ovšem pokud neseženeš homesite, tak ti to bude na houby.
>>Zkus http://dusan.pc-slany.cz/internet/
Já bych neřekl jen pro začátečníky, tyto stránky jsou dobrý i pro profesionáli hlavně ten přehled CSS se mi tam velice líbí...
Hmm, FrontPage... Dnes ani za nic! :/
Slovo "zkuseny" se pise a "z" na zacatku.
Za slovem "problem" ma byt carka, stejne jako za slovy "nevim", "delat" a "stranku". Carka se pise tesne za slovem, po ni nasleduje mezera ("program, ani", "je, ze").
Carka dale chybi za slovy "Jediny", "mam" a "zaregistrovan".
"Poradte mi" jsou dve slova, a tudiz se oddeluji mezerou.
A veta se ukoncuje teckou ("Dekuji.").

mv.
Co to sem sereš, ty pako??? Chtěl poradit a ne se učit český jazyk !!!!! A klidně si tohle zkontroluj.
v nekterych pripadech by trochu po sobe kontrolovat cestinu neuskodilo, ale nesmi to byt extrem :) komprimovat text a preklepy se ve forech a diskuzich da uspesne tolerovat, ovsem nektere HRUBKY jsou jako pest... ale myslim, ze Lukasika jeste nikdo tady neprekonal :) nebo ze bich ja? :))))

m.s.
Haha... Koneckonců jsem z vás tady (asi) nejmladší a navíc mám blbou klávesnici jěště že brzy dostanu novou:-)
To volok:
>>Slovo "zkuseny" se pise a "z" na zacatku.
Neni to p+rinejmenším špatný slovoslet a asi si chtěl napsat
Slovo "zkuseny" se pise se "z" na zacatku.
...Presne tak, asi jsem se preklepnul - A je hned vedle S.
A pokud jde o to, co sem seru, tak to je prave ten cesky jazyk. Ze nekdo chce poradit, je v poradku, ale skutecne je treba kontrolovat, co piseme (a jak).
Predpokladam, ze "program,ani" a "poradtemi" jsou skutecne preklepy. Ale ze carka chybi na SESTI mistech (z tak kratkeho textu) - to uz je trochu prehnane.
Nechci nikomu nadavat za to, ze pise spatne, je to koneckoncu jeho vec. Faktem ale zustava, ze tak klesa srozumitelnost a ze se tak tito lide radi do takovych vrstev, ktere o ceskem pravopise v zivote neslysely (tim nemyslim malinke deti)... :-]
A ze "BISTE to byl vy", pane m.s., kdo tu lame rekordy, si nemyslim :-)))

mv.
proc zrovna me vykas? :)

m.s.
>>A ze "BISTE to byl vy", pane m.s., kdo tu lame rekordy, si
To jsem fakt nepochopil....
Za prvé proč VY? Za druhé proč to biste?
Nikdo snad tady takovou chybu neudělal...
ja jo, ale ty smajliky za tim snad napovidaji, ze to bylo vedome...

m.s.
To ste este nefyteli psat mnhe:-))
to mv: Je snad docela pochopitelny, ze lidi pisou z prdele taghle, ne?? Neber to jako nefztelanost, ale spis jako nezavazny styl psani po netU.:-))
to ms: To "bich" by snad pochopil i uplnej vul a maghor!!:-))

Caute.. To se to zvrhlo, ze??
Precist si to bylo pro mne opravdovym potesenim. Kdybyste jeste pokracovali, rad bych se stavil a jeste jednou se zasmal.

Fakt pohoda, jen pokracujte!!
Proboha! Samozrejme, ze to bylo naschval! :-D
Myslel jsem, ze to "...nebo ze bich ja?" od ms. bylo schvalne. Mne to pobavilo, a tak jsem odpovedel "...ze BISTE to byl...". No ja fakt nevim, co je na tom nejasnyho:-)

...A jakypak "nezavazny styl psani po netu"?? To snad neni mozny!!!

mv. ;-]]