Je to správně?

Mám na nevé stránce přihlašovaní. Je udělané tak, že když se ten člověk přihlásí zapíše se soubor se jménem keré je jako IP adresa
a do něj dám uživ. jméno a čas potom testuju zda ten čas není starčí dejme tomu jako pět minut... Myslíte že je to dobrwj systém? Nebo někdo zná lepší?
Problem bych asi videl v tom pojmenovat soubor JEN podle IP ... muze byt vic uzivatelu se stejnou IP adresou pak by se spolu asi poprali :)

Ja osobne generuju pro uzivatele neco jako session identifikovanou md5(username+cas+rnd)
sem slysel, ze na lukasikovo principu kdysi behal nejakej ceskej freemail a kdyz se nekdo prihlasil z podnikove site, tak si jeho kolegove mohli cist jeho postu :-)
- byli na stejne ip adrese

-> moc bezpecny to neni, podle toho, co to ma chranit

j
Radek: Dobře, ale jak potom zjistíš že je to on? Když to bylo podle IP tak jsem to v pohodě našel, ale kdybych tam dal i UserName? Jedině cookies...
Ted jsem presne nepochopil, na co se me ptas, ale ...

Username, IP, cislo bot uzivatele a cokoli jinyho muzes ulozit do toho souboru se jmenem session ...

A to jaka session prave ted bezi ...

* Cookies je jedna moznost - ale jak asi vis, to nemusi fungovat u kazdyho.

* Nebo muzes pro ulozeni pouzit session PHP (jestli je tu podporovana)
Koukni treba na Manual PHP:
bool session_register (mixed name [, mixed ...])

* A ja jsem to u sebe nakonec vyresil klasicky ...
..../SouborXYZ.php?session=2cv392n948vb2349vbn08230vn94820vb9348
Trosku je vopruz, kdyz musis pak do vsech internich odkazu tohle hausnumero generovat, ale pokud mas na vlozeni odkazu napsanou funkci ... tak to jde :o)

Radek
Mno nic asi to vyřeŠím pomocí cookies kdo nemá cookies má smůlu:o)
muzes predavat jedinecne id v parametru... pokud nebudes moc linej to programovat ;~)

m.s.
Jako že jsem odmítám za prvé do všech odkazů uváďet odkazy typu phphsesid=sdfgmnpsdfwe4r4cdfger6t....
Proto bych radši uvítal elegantnější řešení:-)
delej to automaticky (skript to tam bude psat sam)
ale muzes prece pouzit uz hotove sessions v php - v jine vetvi se to zrovna rozebira...

m.s.