Web hry

Tak už vím jak by se vam to vratilo kdybyste pro mě udělali tu hru ! Jde o to že vy naprogramujete web hru jako je např. Webgame.cz a pak až bude hotová tak se dá na prodej její zdrojový kód s designem, který bude mít cenu asi tak možná i víc jak 10 000 Kč. Pokud si to někdo koupí tak celá částa je vaše a pokud si to koupí po 2. tak je i to druhé vaše ale pak az si to koupi vic jak 2x tak se to rozdeli i mezi mě (jedná se pouze o jednu hru, na druhou plati to same).

Tak co rikate ?
A pokud si to nikdo nekoupi, tak co?
Je mi lito optimistu, co vidi ruzovou budoucnost.

Od jara budu pracovat na internetovem obchodu pro myho znamyho. Mel bys videt jak moc ruzove to vidi. Chtel, aby mu obchod prosperoval hned na zacatku, aby byl prvni. Coz je nemozny.
no tak se budoz prodavat tricka a ty uz snad nekdou koupi !
Ctyrocko: jestli ti muzu poradit, nedivej se na svet tak rutove, nebud az zas tak velky optimista. Ja sice se radim mezi optimisty, ale nejsem az zas tak velky. Vseho moc skodi...
Pokud mi nekdo udela luxusni ESHOP s perfektni grafikou, pokusim se ho zpenezit tak za 40 000,- / samozrejme ze se rozdelime / a pokud ne, tak si necham zdrojove kody
ty mi nebudes krast napady !
Ctyrocko: ale on ti nekrade nápady... on se ti přece SMĚJE
:-D :-D

víš, on by si takový e-shop dokázal v poho napsat sám a nemusel by se s nikým dělit. Nehledě na to že už takový určitě i napsal ;-) viď koziku

ale mám dotaz: PROČ by to někdo měl udělat tak, jak píšeš? Přece když by naprogramoval tu hru, tak by si ji prodal sám a několikrát (třeba), a nemusel by se s tebou dělit vůbec. Co TY nabízíš jako svůj vklad, že chceš od třetího prodeje polovinu z ceny?
ja nechci polovinu mě by stacili 2000 kc na hosting
ja pro sebe nechci nic pac nejsem zloděj ani hamoun ... ja chci jen svou hru nebo aspon s casti mou
ale já neříkám že jsi hamoun.. jen mi stále není jasný, proč by ti někdo, kdo to umí udělat, něco dával? Ten hosting si může zaplatit sám, ne?
no podle me lepsi kdyz to zaplati nekdo jiny aby usetril a jeste si nahrabal a mimo to ja nerikam ze jsi rikal ze jsem hamoun .. mě jen jde o to mit svou hru :-(
Tak ja ti nakou koupim ve vyprodeji kdyz chces mit svou hru. Co rad hrajes? Co takhle arkanoid?
"podle me lepsi kdyz to zaplati nekdo jiny aby usetril a jeste si nahrabal"

tohle mě začíná zajímat. Dejme tomu, že někdo naprogramuje hru, kterou bude možné prodat 3x za 10000 Kč.
Možnost A: naprogramuje, prodá, zaplatí hosting či co za 2000 a zbude mu 28000.
Nebo možnost B, naprogramuje, prodáš ty, dáš mu 28000, zaplatíš 2000 hosting a budeš tvrdit, že je to (třeba částečně) tvoje hra.

V obou případech má programátor 28000, ve druhém se s tebou dělí o vlastnictví. Proč by měl někdo postupovat podle možnosti B?