Jak udelat znak $ ?

Jak udelam znak $ ? V PHPcku je to celkem potreba a ja musim vzdycky prepinat na anglickou klavesnici a zadavam ho SHIFT+4 a to je celkem nepohodlny ;-)

Urcite to jde i jinak - napr. ALT+num84 nebo ALT+F atd.

Jak ho delate vy?
AltGr+4 nebo Ctrl+Alt+4
ve win: AltGr+ů
pravy ALT + ô (na CZ klavesnici je to asi u s kruzkom)
ALT+ů (CZ QWERTZ)
SHIFT+4 (EN QWERTY)
$ by me zajimajo proc se na to pta kdyz ho ma napsany v otazce... napsat ho musel... pokud ho tam nevlozil pomoci MAPY ZNAKU a i kdyby tak tam to pise jaka je na ten ci onen znak zkratka...
otazkou bylo, jak to ma napsat aby nebylo nutne prepinat klavesnici do EN :]
Mimochodem a co pouzivat jen anglickou klavesnici :-D (samo ze je pak pruser s cestinou
a proc bys mel prepinat klavesnici na EN? V ceske to napises:
pravy alt+ů = $
Hej! uz to staci - uz to pises podruhy :-)
>Mimochodem a co pouzivat jen anglickou klavesnici :-D (samo ze je pak pruser s cestinou

Od toho existuje ceska programatorska. Ma klasicky rozlozeni anglicky klavesnice a kdyz chces napsat neco, co je na cesky klavesnici, pouzijes AltGr. Třeba "ř" napíšeš jako AltGr+5(v horní řadě). Může se kombinovat i se Shiftem.
..zkuste japonskou.. s tou je taky sranda :]
aby to nedopadlo tak, jako kdyz mi kamos kdysi na uplne novym mobilu nastavil cinstinu a ja ji neumel dat zpatky...
heh.. proto bys mel mit jeste krysu ..
krysu? no ja mel potkana, vlastne potkanici. kdyz jsem ji dostal, netusil jsem, ze je v tom. Tak jsem nakonec mel potkanici a deset malejch potkanku...no kamos mel hada, tak jsme spojili sily...
:D vrahu.
Dyť to je přirozený ;-)
njnj.. ale vem si ze te nekdo hodi do akvaria a druhej nekdo te spolkne a ani nerozkouse :]
>:D vrahu.
>Dyť to je přirozený ;-)
>njnj.. ale vem si ze te nekdo hodi do akvaria a druhej nekdo te spolkne a ani nerozkouse :]

no prece je nesezeru sam...
ale muzes je poslat do somalska.. tam by to meli na celej rok..