front page a php

ako si nadstavím na front page php? lebo mi robi stranky htm.. help me!
Front page PHP nepodporuje.. ale pokud hochces pouzivat tak staci kdyz to nebudes ukladat jako html ale jako PHP npr... mas stranku index.htm a mas v ni nejaky kod php tak ji proste ulozis jako index.php
ale ako ju ulozim ako index.php?
Rellik má v podstatě pravdu, ALE tobě, jako začátečníci radím: nepoužívej FrontPage pro tvorbu PHP. FrontPage na toto není dělaný. (On třeba i trabant plave, ale určitě není ideální pro využití jako lodičky.)

Pro PHP existují specializované editory, které ti např. barevně zvýrazní syntax. Já používám český freeware PSPad (www.pspad.com/cz), ale existují i jiné.

Tady máš úvod do PHP:
http://www.webtvorba.cz/php/
ale ja nechcem robiť php... len som si dala odkaz na postavy.php.. takze potrebujem aby to bola stranka php nič viac! a nejde to zmenit a chcem aby to tak bolo
php soubor je obyčejný textový soubor s příponou .php

Takže pokud víš, co děláš, tak souboru jen změň příponu. K tomu nepotřebujeě FP; stačí nějaký souborový manager.
oh god.
kolik jich bylo,co dostali k vanocum pocitac nebo Internet?
hafo
to je fakt neco silenyho...a to nikdo z nich nema zadnyho kamarada, ktery se v tom vyzna trosku lip?
mozna jo.. ale ne takovyho kterej by to umel nebo chtel vysvetlit..
no ja nevim, ale kdykoli se me nekdo na neco zeptal, snazil jsem se nejak pomoct. Jen ja sem se neptal. Drzel jsem se pravidla: kdyz nevis jak,vykasli se na to a udelej to jinak.
sice je pravda, ze maji pravo na napravu (Kodex Jedi) .. ale nektery sou docela ztraceny pripady momentalne.. nema to cenu.. to chce za blby otazky posilat do riti..