Dobrovolník?

Nenašel by se dobrovolník, co by mi pomohl s games-i (stávající web je na www.games-i.cz, ted se dela nový)? V této chvíli jde o psaní fcí v PHP, co budou zobrazovat obsah stránek. Asi z toho žádné peníze nekoukají, ale zas je to docela velký projekt, kde byste si mohli spousu věcí vyzkoušet.
Jestli budete mít někdo zájem, tak bližší info na icq:
já 57617351
hadr, ten to řídí 157361002
a oc ma jit? Nejaka games-a?
jednoduchy.. pravdepodobne skopirovali redakcni system a ted si chteji napsat vlastni ale neumeji to.. .. ASI
just-paja:
nerekl bych. Spis chteji mit validni kod- a napsat to znovu by nebylo tak narocne, jako opravit to stavajici.
>>jednoduchy.. pravdepodobne skopirovali redakcni system a ted si chteji napsat vlastni ale neumeji to.. .. ASI

ten je dobrej, to jako ze MzM neumi PHP?:DDD
spook; donny:
hej.. sem nejvetsi lama na wz.. a to mi dava pravo psat blbosti..
a co ti dava pravo bejt nejvetsi lama?
to ze sem prebral zezlo od predchozi nejvetsi lamy?
a komu ho predas?
asi nikomu.. jako lama sem se narodil a jako lama umru ;)
takze absolutisticka lama?
jj.. radikalni absolutisticka lama.
OndraSter: cosi bez grafiky je videt na www.games-i.cz/new
je to web pro ty, co hraji online a chteji vedet jak na tom jsou, zebricky, turnaje a tak.

just paja, jo zkopirovali.... ;-) php, vidim, aspon trochu ovladas, nechces se do toho pustit? Spousta zkusenosti s vetsim projektem, atd. Zarucuju. Taky ti pak nikdo nerekne 'lama'. ;-)
on si rika lama sam sobe :-)
Tonik:
diky ;)

Marek z Markova
hej.. sorac.. ale jedine jestli nebudu mit zadnou trojku na vizo.. ..no.. takze nikdy :]
2just-paja&donny: no z vás musí mít Marek radost, jak jste mu zaplácali thread nesmyslama. Příště si laskavě debatujte na IRC, tohle není chat! Navíc jste dost off-topic, na to tu máme speciální sekci... P.S. jmenuje se to Mimo téma
Thalia> souhlas.

Tohle me fakt dostalo: hej.. sorac.. ale jedine jestli nebudu mit zadnou trojku na vizo

Z tebe jednou bude projektant jak svine ... za 15 let (jo budu delat na tom MAXI ESHOPU pro nemeckou firmu, jestli se ale zena nerozhodne ze pojedeme na vikend k tchyni .. hehe)
Thalia, 24k: pozor, pouštíte se na tenký led! Ještě se na vás Velký donny naštve a co pak?! Zažil jsem to jednou a ještě jsem se z toho nevzpamatoval, tak bacha ;)
Thalia: tak se toho zase tak moc nestalo, ne?
btw. odkud je to jmeno?

24k:
to melo znamenat ze nejsem ochoten mu pomoct v prenesenem slova smyslu

DeedX:
i tenky led "neco" muze vydrzet.
MzM: noo sel bych do toho dybych uz nemel vymyslenej napad co za web.. (jenom sehnat nejakyho designera, ptze $ja->design('NIKDY');)
Vypada to, ze DeedX si bere vsechno moc osobne...no,to je jeho problem. Ja vim, ze obcas kecam trosku mimo tema, vidim ze vam to vadi,budu se to snazit omezovat.Ale na druhou stranu vam to nebrani se jakkoli k puvodnimu tematu vyjadrit...nebo snad jo?
btw. (Thalia:) at se k tomu vyjadri Marek sam,mne prijde,ze tema uz je vice mene uzavreny. Markovi jsem psal na ICQ (tedy pri autorizaci,mimochodem, v uvodnim prispevku se vyjadril,ze to spis uvita-aspon tak sem to pochopil),ze jestli ma zajem,muzu pomoct.Mimochodem- se neozval.
Ano, DeedX to vzal osobně, protože jak jinak si vysvětlit, že rozházel takové množství ironie na tak malém prostoru... Nicméně je rád, že cíle bylo dosaženo ("budu se to snazit omezovat").

A propos - donny, kdyby nám to nebránilo se původnímu tématu vyjádřit, tak na to neupozorňujeme (nerejeme, kdybys nerozuměl). Ono člověka dokáže odradit, když se musí prokousat hromadou balastu o ničem, víš?
2donny: já si teda nevšimla, že by DeedX bral něco osobně, jen nám tím chtěl říct, že vás už jednou upozorňoval a jak vidíme, moc to nepomohlo. Tak doufám, že moje upozornění už bude mít nějakej účinek a "budu se to snazit omezovat" bude opravdu platit. A ano, tyhle off-topic příspěvky (zvlášť když jich je tolik) mi opravdu brání vyjádřit se. Než něco napíšu, chci prostě vědět, co už se k tématu napsalo a vaše OT nesmyslný řeči mi to ztěžují a to mi vadí.
A že to chtěl přes ICQ? To není argumet. To že to chtěl přes ICQ znamená, že se tu neměl objevit jedinej příspěvek...
2just-paja: kdyby to bylo poprvní, tak by se dalo říct, že se moc nestalo. Jenže ono to poprvní nebylo že... a tuším že ani podruhý. P.S. Thalía je mexická zpěvačka, http://www.thalia.com/.
ok hele mne fakt nejde o to,abych se tady s vama hadal, jeste kdyz mate naprostou pravdu,to se neda poprit.I kdyz se mi zda, ze oba malinko prehanite. Ono se totiz opravdu nestalo tolik,jak je z vasich reakci citit. I kdyz musim uznat,ze jsem potreboval trosku nakopnout ;)
thalia:
njn .. sem si rikal ze je mi to povedomy

donny:
:/

thalia&donny :[