kdyz dokoncim instalaci tak me to napise tuto hlasku: message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
a kdyz smazu po dokonceni instalace slozku install a contrib tak to pise phpBB : Critical Error
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 390 File : functions.php
nevite nekdo co s tim?
jedna se o phpbb 2.0.19
a je to delane podle navodu : http://phptriky.wz.cz/navody/instalacia-phpbb2-na-webzdarma/
joo taky jsem měl stím problémy.Ale nechal jsem to tam i stou chybou a asi po pul hodině to nějak zázrakem naskočilo samo
no nez to naskoci samo tak budu plesnivej :( jelikoz uz to trva skoro tejden a nic .... tak nevim kde je chyba DB se nainstalovala v pohode a atributy sem taky u configu predelaval tudiz pokud muj ucet neni nejakej zvlastni tak by to melo jet :(
nezbyva, nez se ponorit do zdrojoveho kodu a podivat se na chybu v souvislostech...
..hh.. mozna je to chyba v pravopise ;)
no vzhledem k tomu kdyz to hodim doma tak to jede a kdyz to hodim na WZ tak to nejede tak to je celkem divny ne? :(
heled, kdyz to hlasi chybku v template, co takhle si ten template stahnout a dat ho tam rucne?
Jo a este bych mel jednu pripominku: "vitvoreni" se pise s tvrdym Ý - tj. VYTVORENI :o)
MyFlower>Jo a este bych mel jednu pripominku: "vitvoreni" se pise s tvrdym Ý - tj. VYTVORENI :o)
viz just-paja>..hh.. mozna je to chyba v pravopise ;)
to sem skousel a nepomohlo to porad stejna chyba
phpBB : Critical Error
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 390
File : functions.php
:( .... ja fakt nevim co s tim :( uz sem to skozsel i na uctu znameho a taky to neslo :( a skousel sem i starsi verzy ...... proste netusim co s tim mam delat aby to jelo :(
Nauc se poradne cesky,treba to pomuze.Co slovo, to perla...
no tak sry za hrubky se omlouvam ale proste jinak psat neumym :( pokud ti to tak moc vadi ze si obcas sptetu pravopis nebo nekde udelam hrubku tak sry :( ale pokud vydim tak vam mysto poskitnuti pomoci se rejpete v hrubkach a neustale na ne upozornujete :( hrozne rad bych vedel jak byste si pripadaly kdyby ste nekomu praly o radu a on vam mysto toho zacal rozebyrat vas pravopis .... vym ze pisu s hrubkama a snazim se to omezovat ale chyby tu takove tlacitko UPRAVYT aby se dalo uz odeslyny prispevek spetne poupravit a pripadne opravyt ty hrubky ktere ti tak vadi :( chtel sem jen radu co v instalaci PHPBB delam spatne ze forum nefunkuje jak ma a misto toho tu rozebirate muj pravopis ..... nemohly biste to pls ignorovat a nepsat na kazdou hrubku ze je tam? Pokud je to moc tak se omlouvam ze sem vubec neco po vas chtel popripade potrepoval vubec nejakou radu :( :( :( ..... S R Y
jestli trpis dyslexii, je vse v poradku.Jestli ne, je to dost napovazenou.No nic.
Musis si projit konfiguracni soubor fora. To uz jsem rikal. A taky ten soubor, na ktery ta chybova hlaska odkazuje, to je snad logicky. Musis nekde najit, kde je ulozena cesta k tomu subSilver template a zkontrolovat, jestli je spravne nastavena a zda ten konfiguracni soubor ty template je na svem miste a ma spravny nazev.
Jen bych chtel pripomenout, ze my nemame zadnou povinnost tady nekomu pomahat. Uvedom si, ze ja minimalne sest hodin denne tady odpovidam na nejaky dotazy a to bez naroku na honorar, jedna se o muj volnej cas, kterej venuju i tobe. Svoji radu jsem ti uz poskytnul (08. 01. 2006 18:30), tak si laskave nech ty rejpavy kecy pro nekoho jinyho.
>>>
a skousel sem i starsi verzy ...... proste netusim co s tim mam delat aby to jelo :( Reagovat
>>>
{
ses si fakt jistej, ze chyba neni u tebe? Ja jsem driv, nez jsem si udelal vlastni v PHP, taky PHPBB pouzival a fungovalo to na 100%!
Takze: ses si jistej, ze tam ten template je nahranej, ze mas spravne vytvorenou databazi, ze instalace probehla na 100% uspesne a ze jsou tam nahrany i ty ostatni soubory?
Jestli jo, tak to dakt nevim, ale na 99,999% je chyba u tebe! Jo a ehm, jestli chces, tak PHPBB ma na svejch strankach taky diskuzni forum - treba se to tam uz resilo - jestli ne, tak pochybuju, ze TOBE JEDINYMU to nefunguje :-D
}
{
Jo a este bych mel dotaz: co mas za znamku z cestiny?:
}
sry, omylem jsem okopiroval i to "reagovat" - to tam nema co delat :-)
omlouvam ze za rejpani vcera toho na me bylo trochu moc takze sry a s diktarama a pravopisem mam nesmirne problemy, pokud by existovala znamka vissi jak 5 tak ju nejspis dostanu a ze skoli uz sem nejakou dobu pric a to s pravopisem pls uz tu nerozebirejte jelikoz mi neni moc prijemne o tom neustale slyset vim o tom ze pisu s hrubkama tak prosim pokud nejake uvidite tak je ignorujte .... dekuju ...... jinak k te instalaci mam doma rozjete forum take na instalaci balicku PHPBB a funkuje mi normalne ale potreboval sem moznost ho hodit na web jelikoz kdyz vypnu PC tak forum vlastne nefunkuje tudiz sem chtel skusit WZ protoze ve zdrojaku PHP se moc nevyznam tudiz nevim ani kde je chyba skousel sem to projit a najit i tu cestu ale vse vypada uplne presne tak jak to mam doma akorad z tim rozdilem ze doma nepouzivam standartni subSilver ale skin Charkoal2 ale v tom chyba nejspis nebude dival sem se i na DB jestli je tam kompletni a nevipada to ze by tam neco chybelo ....
vsem se omlouvam uz mi to jede nakonec sem to nahral znovu a uz vim v cem byl problem Total Comander mi automaticky menil velke pismena na male a tudiz nesouhlasila cesta ...... timto bych se chtel omluvit vsem kterym sem svoji nerpozornosti pripravyl o cas a nebo je nejak urazyl ..... tudiz Dekuji za vas cas i ochotu :wink:
Když tak tady máš úplnej návod je to video ale dobrý
http://tutorials.kryspin.net/instalace_webzdarma.html
jj, tahle funkce total commandera me taky se*e, ale uz jsem si ji vypnul, takze uz jsem nani pomalu zapomnel...
Jo a dyztak - me si urcite neurazil - jestli jiny, to nevbim, ale me teda urcite ne :-))