Aktualizace stránek pomocí mailu...

Ahoj chci se zeptat, jestli se dají aktualizovat stránky pomocí emailu.

Jde mi o to, že v létě chystám cyklovýlet a nebudu mít přístup k netu. Proto bych chtěl aktualizovat stránky posláním emailu z telefonu.
Nemám problém s textem (php stránku si můžu načíst v telefonu a přidat zprávu, zatím mi to tak funguje), ale chtěl bych přílohou v mailu poslat i obrázek (telefon mi totiž neumožňuje procházet složky). Četl jsem, že na IMAP4 webzdarma se dostanu jen z web stránek, ale nedá se třeba načíst pošta odjinud?

Dá se to nějak udělat na WZ nebo bych si měl najít jiného freehostitele?

Předem díky za odpověď...
Sotva, ledaže bys posílal ten mail někomu, kdo to za tebe upraví.
na wz toho s postou moc nezmuzes.Neni POP, ani IMAP. Tady muzes budto pouzivat webovy rozhrani, nebo si nechat postu preposilat na jinou adresu. Pokud vim, tak do schranky se pomoci skriptu pristupovat neda. Vypada to, ze bud se budes muset poohlidnout po jinem hostingu. Jedine,co vim, ze na PIPNI.CZ (vlastni domenu 2.ř!) je vedle cronu moznost spustit skript po prijeti mailu. Ale vypada to, ze to slouzi jen jako spinac, ne jako prenasec informaci.
zkuste, jestli by na wz nefungovalo .forward ve vasem domovskem adresari, ale asi ne.
.forward viz manualy (sendmail, exim)
ono by se to dalo... pomoci cronu spoustet over_mail.php, ktery by vybral prez imap_open mail na rekneme seznamu a zjistil maily s prichozim predmetem a ty by tam pridal, ten mail by byl trebas:

Nadpis

text stranky


No neni to spatny napad?:)
ale nejsou imap fce na wz zakazany? fakt nevim...[nechce se mi to ted hledat ;)]
php funkce pro pristup k mailu pres imap zakazany nejsou

jenom ti to nepude se schrankou na WZ ( na atlas,... to funguje normalne)