Mambo

Zkousel jsem zprovoznit Mambo web server. Pri pre-install checku to ohlasilo "Session save path /home/tmp, Unwriteable"

Kdyz jsem se to presto potom pokusil nakonfigurovat a zprovoznit, ohlasilo to po dokonceni a pokusu otevrit stranku jen :
"
(reklamni banner)
Warning: main(): Unable to access /3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php in /3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/mambo.php on line 47

Warning: main(/3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php): failed to open stream: No such file or directory in /3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/mambo.php on line 47

Fatal error: main(): Failed opening required '/3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/prodejce.cz/l/linkamerika/includes/mambo.php on line 47
"

Nevite nekdo plz "Jak na to"?
Diky moc.
web server?
Vsak to sa instaluje asi len ak chces mat vlastny server na svojom vlastnom PC...
Chyba v terminologii.
"Mambo is a business-oriented open source content management system written in PHP and uses the MySQL database..."
asi to chce precist navod, nastavit i instalaci tak, aby zapisovala tam, kam muze, /home/tmp to asi nebude, mozna se pletu....
no a kdyz nemuze otevrit nejaky soubor, tak je treba se podivat, jestli tam je a jestli je citelny...
Ta cesta se neda nastavit, je tam natvrdo - alespon ja jsem teda nikde nenasel zminku o tom, ze by to slo zmenit.
U konkurence (ic), to hlasilo stejnou chybu (jen s jinym adresarem), ale po instalaci to behalo bezpro...
>Ta cesta se neda nastavit, je tam natvrdo
jako ze je to primo vpaleno do disku a nelze pouzit klavesnici, klavesu DEL a prepsat to?
Takoveto portaly maj vzdy nejaki soubor temer vydz
se jmenujici config.php tam jsou fyzicke cesty udaje k databazi..
a vetsinouu ho potom pomoci inculide pripaji k index.php a dlsim
tam se teda (v config.php) mus zmnenit promena s fyzickou cestou