upload souboru

nevite nekdo pls, proc mi to nefunguje?

$cesta="grafika/nahrane_ikonky/";
if (move_uploaded_file($_FILES['levyobrazek']['tmp_name'],$cesta.$_FILES['levyobrazek']['name'])){...

prosim jen o pouziti superglobalnich promennych..
pred to if dej

chmod($_FILES['userfile']['tmp_name'], "0777");
ted mi to jeste navic pripsalo
Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory

krom
Warning: move_uploaded_file(grafika/nahrane_ikonky/clip_image001.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/web/www/neco.cz/tmp/phpwtyjZe' to 'grafika/nahrane_ikonky/clip_image001.jpg'
neni to nejaka chyba na hostingu?
A nemas blbe zadane cesty? Zkontroluj existenci adresaru a zkontroluj zapis kodu.
taky zkontroluj, jestli bude fungovat CHMOD ze skriptu na nejaky jiny soubor (s pevne danou cestou, treba ve stejnym adresari).
Takze postupne :

1) S tim chmodem ti moc nepomuzu, ja osobne to resim pres ftp_chmod.
2) Ty dalsi dve chyby jsou zpusobeny spatnymi opravnenimi serveru. Ja osobne resim tento problem na hostingu u pipni.cz. Doporucil bych ti zkusit smazat slozku v FTP klientovi, znovu ji vytvorit a nastavit jeji prava na 0777. Abych to vysvetlil. Na to, aby skript mohl uploadovat neco na server, je nutne, aby mel stejne UID jako uploadovany soubor. Cehoz se mi porad nedari docilit. Bezchybnost sveho skriptu si ale muzes otestovat tim, ze udelas fci, ktera bude kopirovat soubor z jedne slozky na FTP do druhe. Tam se teprve ukaze, je-li chby jenom v opravneni, nebo i nekde jinde...