Jak udělám?

Potřebovala bych udělat. :o) Když nekdo příjde na určitou stránku že mi příjde informace na email kde bude i jeho IP.. Jde to? Najdu to někde? Pomůže někdo? :o))) Díky předem. L.
psat to na email je blbost..
lepsi je to psat do souboru nebo do databaze, ale furt je to blbost..
ip uzivatele je ulozena v promenne $REMOTE_ADDR
No víš! Ja se v tom moc e e. :o) trošku jednoduše..Dobra tak jeho IP.NE! Ale oznámení ano. Tak by to šlo?
Potřebuji vědět, že tam někdo přišel..O nic víc nejde.
Na WebZdarma bych tohle nedelal, protoze jakmile z tveho uctu odejde vic,jak 10 e-mailu za hodinu, tak ostatni az do konce hodiny neodejdou

http://www.webzdarma.cz/pp.html?2#2
jak oznameni?
jako posilat mailem oznameni ze ti nekdo prisel na stranky? lol
mno.. jestli si jsi jista, ze za den ti prijde min lidi nez je limit na posilani mailu za den.. tak by to slo.
No to jsem si jista! :o) Tak pět víc ne!
ale jinak:
jak by sis to predstavovala? co kdyz jeden clovek prijde na tu stranku desetkrat za sebou?Ze by ti prislo deset oznameni?

Pokud chces vedet, jestli na tech strankach nekdo byl, muzes vyuzit sluzeb nejakeho free pocitadla, treba www.toplist.cz... Maily ti to sice odesilat nebude, ale kdyz uz kontrolujes postu, muzes se take sama podivat na statistiky z toplistu, ne?
Co se tyce tech mailu, tak vidim tak tri moznosti. Bud odeslat od "navstevy" kazdeho IP jeden mail (tzn. jedna IP-jeden mail), nebo pri kazde navsteve jeden mail (nejspis navsteva hlavni stranky, resp. jedna session-jeden mail), nebo by slo snad este nejak udelat: odeslat system "jedna IP-jeden mail" s platnosti 1hodina, tj. zaznamy o tom, ze IP uz tady byla a ze nemam posilat dalsi mail, by se po hodine smazaly...
No na tu IP prdinkám. Staci to že tam někdo přišel..:o)
i kdyz by to byl porad jeden a ten samej clovek?
Ovšem jak?
I kdyz by to byl jen jeden a týž!
teda I když! :o(
predpokladam, ze je to jedno. No, pokud mas nejakou uvodni stranku, ktera se pri kazdy navsteve zobrazi jen jednou, tak by to bylo jednodussi - ze pri pristupu na tu stranku by se proste odeslal mail.

Pokud by to bylo na strance, ktera se zobrazuje vicekrat, tak by slo inicializovat sessions, zjistit, jestli existuje nejaka session promenna, do ktery ukladas info o tom, jestli byl e-mail uz odeslan, a pokud ne, tak odeslat ten e-mail -> a ulozit o tom nejakou informaci do te session-promenne. Priste, kdyz se to bude kontrolovat, a ta session promenna rekne, ze mail uz byl odeslan, znovu se jiz neodesle (duplicitne).

Problem bude, pokud uzivatel bude mit vypnute cookies - to by bylo nutne inicializovat sessions na kompletne vsech strankach (aby se SID mohly predavat v odkazech).
Já bych řekla něco naprosto jednoduchého.. A jak říkáš na uvodní stránku.
Já tomu opravdu moc ( vlastně proti Vám tady) vůbec nerozumím. Jen by mi to moc pomohlo.
na uvodni stranku nekam (treba uplne nahoru) vlozis kod (upravis ho podle sebe):

<?php
$kam_odeslat = "adresa_prijemce@tj_tvuj_mail.cz";

$predmet_mailu = "Oznameni o pristupu na stranku";

$text_mailu = "Dne ".date("d. m. Y H:i",time())." byl na uvodni stranku na adrese http://www.tvojestranky.cz/ zaznamenan pristup z verejne IP $_SERVER[REMOTE_ADDR].";

$dalsi_hlavicky = "From: adresa_odesilatele@tj_z_jake_to_prijde.cz";

@mail($kam_odeslat, $predmet_mailu, $text_mailu, $dalsi_hlavicky);
?>

Doufam, ze jsem tam nenasekal nejaky chyby.
Jen jeste jednou upozornuju, ze to odesle pouze prvnich deset mailu za jednu hodinu.
Ježiši .o) Ty jsi teda rychlej.:o) Taky bych to tak chtěla umět. Ale to bych musela mít víc času.. Jdu to zkusit a dám vědět.
No to je přesně to co jsem potřebovala! Jsi moc šikovný! Moooc děkuji! L :o)) Vše jede dobře...
Nemas zac.
Ale mám! :o)
To nestoji za rec ;)
Ještě se pohádejte.