generovani z txt pro db

Zdravim, wubec newim jestli to jde udelat. Tak se radsi zeptam.
Jestli jde pomoci php nacist txt soubor a vygenerovat z nej vysledek, tim ze pokud by narazil na nejake "spojeni" tak by ho nahradil na mnou preddefinowany vyraz .... snad to lepe pochopite z prikladu.

txt soubor
-------------
[Information]
Player-Name=(CL)Legstrong
Generation-Date=01/30/06 17:48:37
Log-File=01/30/06 17:48:37

[Player Stats]
Player-Rifle-Kills=2116
SMG-Kills=84
LMG-Kills=170
HMG-Kills=78
...
...
...
Blew-Up-Deaths=0
Total-Deaths=3711
Total-Suicides=2

vysledek
-----------
UPDATE `stats_hraci_server` SET `ID` = 10, `nick` = '(CL)Legstrong',
`riflek` = '2116',
`smgk` = '84',
`lmgk` = '170',
`hmgk` = '78',
...
...
...
`blewd` = '0',
`totad` = '3711',
`totas` = '2',
`tk` = '22',
`rozdil` = '-371' WHERE `ID` = 10; //rozdil = totalk - totad (hodnoty sloupcu)

ID bych tam uz doplnil i rucne, ale pokud by to slo nejak udelat, ze by se tam dalo i do toho skriptu, ze by se dalo priradit pro jednotlive nicky i ID

Prosim poradte jestli to aspon jde, a kdyztak aspon natrknou ja bych mel zacit .... dekuju
"Jestli jde pomoci php nacist txt soubor" ANO
"a vygenerovat z nej vysledek," ANO

Normálně si načteš soubor, třeba takto: http://php.ftp.cvut.cz/manual/cs/function.file-get-contents.php

A pak už jenom vyhodnocuješ, co potřebuješ.

v MySQL je možnost nastavit sloupci auto_increment a při vložení nového řádku tento dostane unikátní ID.
no nejedna se mi tu wlastne o praci s db zatim,
jen uprava toho textoweho souboru na sql dotaz.

Nebo to bylo mysleny tak, ze wsechny ty promenny co chci prehohit tak musim mit ulozeny w db, a od tam je pak wytahowat?

Nejak sem to z toho nepochopil :-/
Základem je dobře navhrnutá databáze (tabulka). Nad tím se zamysli nejdříve.

Pak je to, jak jsem psal výše. Načteš TXT soubor a zpracuješ (rozsekáš, přetřídíš). Celý obsah TXT souboru budeš mít v jednom řetězi. PHP nabízí velkou škálu funkcí s řetězci. http://mirrors.inway.cz/manual/cs/ref.strings.php Pak musíš nasadit logiku, co z toho souboru použiješ. Užitečná data nasázíš do proměnných, z nich složíš SQL dotaz a ten vykonáš.
tak to asi neni pro me :-/
myslel sem ze s tim neco pohnu, ale jak widim, tak to budu muset nechat nekomu kdo v php umi delat dobre.
Tak tam ty udaje budu dawat rucne zatim pac tohle nedawam.

dik za radu
vyreseno, neni to si ce w php, ovsem vysledek je stejny.
Dela to za me program "BK replaceEM"

pak upravi we wyslednym souboru jeste asi 3 radky a mam plnohodnonej sql dotaz ;)

tenhle softik doporucuju wsem kdo chteji neco menit we wice souborech naraz, pac si tam muzete preddefinovat xxx vyrazu ktere se maji zmenit, pokud je dokument obsahuje
co znamena "w", "we", "wyslednym", "wsem" a "wice" ?
to stejny jako "v","ve","vyslednym","vsem" a "vice" ;)
A tos měl jako zkažené tlačítko "v" na klávesnici?
ne.. to je teď w módě :)
..v moji vekovy vrstve..
ee :)
ale proste sem si tak nawykl uz psat, a je to jednodussi nez hlledat "v"

akorat pak we zdrojacich hledat ty chyby :D
just-paja: to byla ironická otázka (bylo mi to jasné hned, jen jsem čekal na pohrdavou odpověď). Já to hodnotím jako chudobu ducha. Snažit se odlišit, nebo naopak patřit do davu, který chce být "in" tím, že místo "v" používá "w". Tak si to "w" užijte...
zbi: asi uz starneme a tohle nedokazem pochopit...
donny, mám stejný pocit... :-)
[quote]
Já to hodnotím jako chudobu ducha. Snažit se odlišit, nebo naopak patřit do davu, který chce být "in" tím, že místo "v" používá "w". Tak si to "w" užijte...
[/quote]

oprawdu to nemam zapotrebi snazit se zapadnout "do nejakeho dawu", ani byt "IN" jak pises, Proste jsem to jen ja Kondy. Nawykl sem takhle psat a s tim uz nic nenadelate ;)

[quote]
asi uz starneme a tohle nedokazem pochopit...
[/quote]

:D newim newim :))) starnes hafo rychle na to ze jsi mladsi nez ja ;)
Se citim mlad porad a snad jeste dlouho budu :D
>na to ze jsi mladsi nez ja
z ceho tak usuzujes? Nevzpominam si, ze bych se zminoval o svem veku...

btw. s bbcode tady moc nepochodis...
To mas prawdu nezminowal, ale podle udaju na tvym ICQ, bo teda jestli tam nekecas ;)
zbi:
heeeeej.. ja to prece nepouzivam..

taky bych moh rict jaky si ignorantni blby a ignorantni, ale ja to proste neudelam!