registrace do vyhledavacu

Ehm... Mno. Ja bych se chtel zeptat jak jinak si muzu BEZPLATNE zaregistrovat sve stranky do vyhledavace. Mozna by se sikla jina moznost nez je ten odkaz vpravo nahore (uz dva mesice to neumoznuji kvuli prechodu na novou verzi).
Prostě vlez do vyhledávače, kde chceš být registrován a najdi něco jako "Nový odkaz", "Registrace do katalogu" či podobně. Např. na centru úplně dole. Dá se to celkem snadno najít u všech. Pokud ti jde o Google, tak nevim, jestli se tam dá nějak registrovat, moje stránky si našel sám.
Mno exisujou firmy, ketré ti asi za 500!Kč
Zaregistrujou do několika 10 vyhledávačů.... Dále jsem někdy vyděl program, ale opchybuju že by fungoval většina je dělaná tak, aby to nešlo... Hold zaregistruj si to sám^_^.
Do Googlu se da zaregistrovat tak, ze se zaregistrujes do databaze co je na strance myslim dmoz.org Jmenuje se to Open Directory Project
no to se mi zda zbytecne slozite, nehlede na to, ze do dmozg.org to trva moooc dlouho a projde male procento stranek... neni lepsi to zadat rovnou do google????

http://www.google.com/addurl.html

m.s.
Nebo tak :-) Ale mam pocit, ze kdyz chces byt v katalogu Googlu (Google Directory) tak to jde jenom pres dmoz..
jo, tak to jo. v tom mas samozrejme pravdu... google directory je trochu neco jineho a nema prakticky svou databazi. ovsem dostat se do dmoz.org je na delsi dobu (neni to otazka par dnu nebo tydnu) a take stranky musi mit uroven (nevim co v ocich editoru ale ma a nema uroven)... a nebo se prihlasit jako editor a propasovat tam tu page sam...

m.s.