ftp-přístup

Mám problém s ftp přístupem. Všechny soubory se mi přes ftp (wincom) nahrají v pořádku, až na index.html. Vždy to hlasí, že přenos selhal, vždy ho musím na wz vymazat a pak ho můžu teprve nahrát. Takto to nefunguje od včerejška večer. Díky za pomoc
Zkus jinýho ftp klienta nebo zkus normálně přes IE.
Me se stava take nekdy, ze se uploaduje startovaci soubor nejak moc dlouho. Hlavne ve skole, kde mame prumerne pomale pripojeni.
co se ftp klienta tak můžu doporučit IromWare FTPort Client-je českej a docela dobrej. Jediný, co bych mu vytknul je, že neumí přesouvat na ftp serveru soubory a adresáře - musim pak přepnout do ftp konzole a přesouvat ručně (rename).
Tomik: ve skole predpokladam, ze mate lokalni sit, ktera sdili jedno pripojeni k netu pres proxy. Kdyz na net pristupuje moc lidi, tak o to se ti zkrati kilobajty, ktery prenasis ty. To, ze se ti uploaduje pomalu startovaci soubor, muze bejt jenom nahoda. Pokud to je skript a je dost velkej, tak to bude tim. Jinak to pripojeni muze taky padat a proto je to tak pomaly. Ve skole s timhle nemam problemy - nase proxy nepodporuje ftp...
Mno já bych doporučil absolute-ftp
donny: Yes. Bude to asi tim.
Jirka - No jo, dela mi to to same (ve WinCom). Zkusit jineho klienta je sice hezke ale zajimave je ze predtim to nedelalo a ted jo. Japato? :-)
No japato japato tapato;)
Nevím zkus napsat adminovi...