Ahoj,
potreboval bych poradit, mam nasledujici dva soubory
------------------------------------------------------------------------------------------
.htaccess
------------------------------------------------------------------------------------------
RewriteEngine on
RewriteRule ^clanek-(.*) skript.php?id=$1
skript.php
<?php
echo $_GET['id'];
?>
oba jsou umisteny ve slozce /rewrite. Na lolalhostu mi to funguje bez problemu, zadam tedy adresu "http://localhost/rewrite/clanek-123" a v php scriptu se mi vypise "123". Ale tady na WZ me po zadani adresy vyhodi 404.
Kde je chyba? Musim snad jeste neco dodatecne zapnout nebo tak neco? Diky.
Paja5
Nemate nekdo prosim hotovy ukazkovy kod, ktery 100% tady na wz jede?Nechapu jak takovy primitivni kod muze byt spatne napsanej. Fakt nemuzu prijit na to, kde je chyba...
prosiiim.
Paja5
RewriteRule ^clanek-(.*)$ skript.php?id=$1
co takhle?
houby, vždyť to máš v tom adresáři rewrite...
RewriteRule ^/rewrite/clanek-(.*)$ skript.php?id=$1
možná na začátku nebude to /
lokál leckdy schroustá různý věci... nebo nemáš tam někde
RewriteBase /rewrite
?
Ten dolar na konci retezce neni dulezity (v tomto pripade). Ale POMOHL JSI MI ! s tim RewriteBase. Tim to bylo.
Mockrat diky.