REDAKCNI SYSTÉM ve velkém

zdravim, mam v planu udelat velkej web o favoritech.

Funkce:
registrace uzivatele- pridavani vozidel
vozidlo - text, fotky, navstevni kniha
forum
moznost pridavani clanku s fotografiemi...

no tot zhroba vse. Mam zakladni znalost PHP a SQL, takze toto by melo byt ve strankach uzito.

Jelikoz moje znalosti nejsou nijak zavratne (asi bych to nejak splacal) a nemam dostatek casu, takze bych potreboval, jestli na netu neni ke stazeni neco jiz predvytvoreneho, co bych upravil. melo by to bejt ve stylu skoda.stable.cz , tak kdyby nekdo o necem vedel, tak sem pls pisnete. diky
Na webu najdeš spoustu RS ke stažení. Doporučuji: http://hotscripts.com/
hodně OT: Zbi, to menu na tvym webu je fakt priserny, nic horsiho sem dlouho nevidel. Coz takhle ciste css? ? ;]
24k: Nějak si nevzpomínám, že bych žádal o hodnocení mého webu. Ten web je natolik rozsáhlý (hlavně v sekci po přihlášení), že se mi nechce předělávat. Denně tam mám několik desítek návštěv, živou diskusi ve fóru pro přihlášené, občas i na minichatu, takže si nestěžuji. V loňském roce tento web i s tím, dle tvého názoru příšerným menu, vyhrál soutěž o nejlepší pionýrský web v ČR a výhra 3000 Kč doputovala na náš účet. Takže to asi tak tragické nebude. Čímž netvrdím, že neexistují hezčí weby, ani ti neberu právo na názor ohledně CSS.

Když už si teda navzájem kritizujeme weby, ačkoli jsme se o to nežádali, tak si nemyslím, že by automatické přesměrování z úvodní stránky s reklamou bylo podle pravidel WZ. Noví moderátoři jsou docela akční, tak uvidíme, jak to posoudí.
No to si ani nevzpomenes, proste se to videl a musel sem ti to rict. Nevim co na tom nechces predelavat, jedna se o ty wosklivy buttonky v levem sloupci... nexce se mi otvirat web... je jich tam asi 6-8 .. snad neni problem behem 15 min predelat?

Jako ja ti pionyrsky susne a oceneni neberu. Jen proste staci malo a bude to vyzerat lip.

K tomu webu -> mozna sis vsiml ze tam reklama je v poradku a redirect je tam az po nekolika vterinach. To v souladu s pravidly neni.
Ano, to opravdu v souladu s pravidly není :-D

"Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení banneru - to se týká především uživatelů, kteří umístí banner jen na úvodní stránku spolu s přesměrováním atp."
24k: Ještě naposled k tomuto. Mně se ty butonky líbí, jinak bych je tam přece nadával.

PS. Když už píšeš zápis do Knihy návštěv, používej svoje jméno nebo svoji přezdívku.