Chyby v objektech

Zdar,
chtěl bych se zeptat na jeden pro vás doufejme detail nebo nesmysl.
Když píšu objektově, tak se mě nezobrazujou chyby žádnýho druhu.

case Detail:
Takže dělám něco špatně. Můžete mě poradit, co změnit popřípadě nastavit?
Jen tak jsem střílel od boku a zkoušel error_reporting na E_All samo bez úspěchu a uvažoval o vlastním handleru errorů, což by vzhledem k neúspěchu výše analogicky skončilo taky neúspěchem. Nebo dohledat v error_logu?

case Nesmysl:
Něco se z podvědomí probourává na povrch, že jsem kdesi kdysi četl (manuál či něco), že psaním objektově přijde člověk právě o tu možnost error handlingu. Ale na druhou stranu se mě zdá nepravděpodobný, že by to tak bylo...

Prvně jsem byl línej se ptát a prostě jsem to dohledal metodou /* */, ale teď už mě to krapet bolí, když to mám komplikovanější.
<HTML>Chyby se normalne zobrazuji (parse errory)
Ostatni chyby se zamozrejme zobrazi az pri pouziti tridy/funkce</HTML>
Moc děkuju za reakci. Každopádně prvně jsem vás chtěl osočit, že si vymýšlíte a dokázat to na jednoduchým příkladu:
<?php
class A {
private $test;
public getTest() {
return $this->test
}
}
echo "OK";
?>
nicméně jsem akorát dokázal sám sobě, že to u vás opravdu tímto způsobem funguje. Mohl bych vás požádat o radu, kde hledat chybu? V nastavení php5? Apache? A popřípadě i jaká položka, byl bych vám vdečen!
<HTML>To není chyba. To je vlastnost PHP. Taky mě to občas štve, ale prostě jednou je to interpretovaný jazyk...</HTML>
Teď si asi trochu nerozumíme :) -
Prostě u vás na WZ se zobrazují chyby v objektech spojené se syntaxí (parse) viz výše. A u mě na mým webserveru(Apache 2.0.54, PHP5.0.RC2) by daný příklad žádný chybový výstup nevyprodukoval.
Ptal jsem se tedy, kde hledat ten rozdíl v nastaveních? Za jakýkoli hint budu rád!
rozdil muze byt velky uz v php samotnem. na wz je php4, ty mas php5. Prave v php5 jsou objekty dost predelane - je to prave jeden z velkych rozdilu mezi temito verzemi. ale ja moc s objektovym php (jak4 tak 5) nemam zkusenosti (uz je nacase to napravit ;) )
pokud vim, tak v PHP 5 se narozdíl od predchozích verzí pořádně oddělily objekty od tříd tak jako tomu je v jiných jazycích (řekl bych že např. Java, C,...) a nastalo tam dost změn, není tedy divu, že je zde rozdíl.
Mozna je v tom rozdil. Treba uz v PHP5 v objektech nepouzivaji standardni chybove hlasky, ale jejich objektove hlasky try,catch,finally. Ktere ale zase nefunguji v PHP4.
<HTML>Ne, v php5 se vypisuji naprosto stejna hlaseni ktere byli v php4..
mam ho a zadne problemy s hlaskami nejsou</HTML>
Mohu tedy opakovat svoji prosbu a využít vašich znalostí a zkušeností v oboru a zeptat se:
Mohl bych vás požádat o radu, kde hledat chybu? V nastavení php5? Apache? A popřípadě i jaká položka, byl bych vám vdečen!
====> abych ty parse errory taky viděl.

Na webu jsem nebyl schopen k této tématice, nic ku pomoci najít. Samozřejmě je dost možný, že vám se to nestalo, tudíž nemůžete tušit v čem problém u mě je, takže mě ve výsledku není v tomto moc pomoci, pak to stačí říct :)

Donny: Rozdílu jsem si vědom (hlavní změna dle mého názoru obvzláště v právech).
Marcus Flintus: ..oddělily objekty od tříd.. Tak to nevím, co tím chtěl basník říci:). Jak chcete oddělit objekt od třídy? Vždyť objekt je instancí třídy. No to je jedno, mě jde čístě o ten dotaz, nebudem se tu dohadovat nad teorií...
Hmmm tak až takto dementní jsem to nečekal. Zapomněl jsem totiž, že jsem u sebe upgradoval z PHP4 na PHP5 a použil jinou konfiguraci php.ini, kde jsem samozřejmě měl:
display_errors = Off

A že to nikoho nenapadlo:D. Možná jste nečekali, že budu až tak blbej...