Jak psat forka

zdravim
zacinam s php a tak potrebuju par rad jak zacit a kde se to poradnr naucim
dekuji
1. Samouka:
- kup si knížku
- najdi si na webu nějaký tutorial (třeba tady)

2. Výuka:
- přihlas se do nějakého kurzu
- najdi si kámoše, který tě to naučí
doplnil bych:
že možnost 2 bývá lepší a možnost 1 by měla být jako doplněk ale ne všichni maji tu možnost. bohužel samouci mívají šílenej kód a spoustu dalších špatnejch věcí
>>že možnost 2 bývá lepší a možnost 1 by měla být jako doplněk ale ne všichni maji tu možnost. bohužel samouci mívají šílenej kód a spoustu dalších špatnejch věcí

S tim bych nesouhlasil. Ja sam jsem samouk a kam az jsem se to dostal. Ale zalezi jaky samouk jsi. Je pravda, ze ze zacatku vytvorime prasacky kod, ale na druhou stranu budes pozdeji vedet, proc je ten kod sileny. Student na silene kody nema cas, nebo nema moznost, kdyz ho v tom brani kantor ;)
Docela souhlasim s Tomikem. Uplny zaklady - na to je mozna nejaka vyuka dobra. Ale ostatni se stejne musi clovek naucit sam. Ale stejne... programovani se neda ucit jako dejepis. Je to uplne o necem jinem. Bud se tomu clovek venuje, nebo nic.
je pravda, že člověk se nestane dobrym programátorem kuli dobrýmu učiteli (občas ano) ale kuli jeho přístupu. všechno - škola, i programování je o tom, kolik toho je člověk schopen pojmout a vstřebat.

jenom je dobře chodit třeba 2 roky na nějakej kroužek kde tě nasměrujou na tu správnou cestu... ;-) já to štěstí měl
2 Marcus Flintus: muzu ti rict, ze ja zacinal programovat v php diky tomu, ze sem se na CVUT ucil javu. Jinak zadnou knizku o php nevlastnim a sem spis takovej samouk, ve forme pokus-omyl s tim, ze to chce mit nejake logicke znalosti (Pravdu programoval sem na stredni i procesory, heh). Knizky bejval nekdy zbytecny, kamos mi pujcil jednu knizku a v ni sem se sice vyznal, ale vubec me to nic nedalo.