POMOC! pustanie hudby za sebou (jedna pesnicka, tak druha atd..)

mam 2 dost zavazne problemy k tomu. pouzil som script
<embed src="1.mp3" autostart="false" width="128" height="32">
<noembed>Plugin neni nainstalovany.</noembed>

no a teras problemy:
1. mam dajme tomu 3 MP3s ktore chcem aby zasebou v tom prehravani pustilo ako to tam mam dat?
2. velmi ZAVAZNY:
web mam robeny v layeroch, rozdeleny na 3 sobury logo.htm,menu.htm, home(a iny obsah webu).htm
tak mam index.php kde mam jednuduchy PHP script
<?php include "logo.htm"; ?>
<?php include "menu.htm"; ?>
<?php include "home.htm"; ?>
tak a web mi ukazuje pekne... no ale ked som dal to spustanie hudby automaticky - autostart="true"
tak zakazdym ked som isiel do inej sekcie v menu tj. z index.php som siel na napr. novinky.php
tak tam bol taky isty php kde sa len docitalo miesto home.htm na novinky.htm
<?php include "logo.htm"; ?>
<?php include "menu.htm"; ?>
<?php include "novinky.htm"; ?>

tak ale ak som nekde inde siel, hudba mi zacala hrat ODZACIATKU... to preto ze menu.htm bolo zase nacitane ze? tak som rozmyslal ze co mam robit nic ma nenapadalo jedine ak by som tam nejak vsunul neviditelny frame, ktory by NEVIEM AKO bol tak zabudovany aby po prechode do inych sekcii ostala pesnicka dalej hrat A NEZACALA ODZNOVA.

tak PLS pomozte my v tychto 2 bodoch lebo neviem co s tym, DIKS!
nejjednodussi a nejlepsi je hudbu na web nedavat
tak akoze Tonik dik za pomoc! robim novu Slovensku skupinu (Red Button) som tam bubenik aj robim taky kusa shitnejsi web, tak ale chcel som dat na prehravanie nejake vybrnkavacky, co gitarista uz nahral ! tak asi preto! neni to nic nelegalne! je to nasa hudba co robime a budeme robit :P
no tak ja to trochu rozvedu
nejde o to, ze by to bylo nelegalni, jde o to, ze je to otravny. si to predstav. clovek si posloucha svoji muziku a najednou mu do toho zacne hrat neco jinyho z nejakyho webu. no co udela? pokud behem par vterin nenajde na tom webu nejaky tlacitko na vypnuti hudby, tak z nej odejde.
takze je lepsi to tam dat jenom na stazeni, ale neprehravat to jako pozadi webu.
jinak pokud uz to tam chces, tak je s tim rada problemu, jako napriklad ze to zacne pri prechodu na jinou stranku hrat znova, stridani vic pisnicek atd. nejaky reseni se tady na foru tusim zminily: dat tu hudbu do jine stranky a tu otevrit bud v ramci nebo novym okne, ja si to uz vsecko nepamatuju. zkus trochu pohledat.
tak mi potom vysvetli preco svetove skupiny a ine (napr. linkin park, korn, alebo slovenska IMT smile atd...) maju na svojom webe pustanie pesniciek? ked ide tisice fanusikov na ich web, tak tam im nevadi ze bude hrat do ich music listu este do toho pesnicka z webu?
button: vim, ze to tam ma spousta kapel, ale taky mi to pekne vadi. A nemusim ani poslouchat nic svyho. Staci, kdyz potrebuju mit klid, nebo treba mam zapnute bedny, volume z odpoledne vytocene doprava na maximum a najednou to ve tri rano zacne rvat a vzbudi to celej barak (to je horsi varianta, ale taky uz se mi to parkrat stalo).

Kdyz includujes v php, nacita se stranka, ve ktere includujes. Neplet si to s ramama. Pokud chces mit neco takovyho, muzes udelat dva ramy - treba maly nahore s nejakym flashovym prehravacem, ktery se nebude obnovovat a postara se o prehravani muziky, a ve zbytku ram pro samotne stranky (alespon takhle jsem to videl na nekterych strankach, co si pamatuju).
Ještě se připojím s jednou alternativou. Představ si, že sedíš v práci a naproti tobě tvůj šéf, co nevidí na tvůj monitor. Jelikož tě zrovna nekibicuje a ty tak máš čas brouzdat po netu, patrně si myslí, že pracuješ. No a ty pak příjdeš na stránky a z tvýho monitoru se na plný kule ozve: "Bič božííí, Bič božííí. A červi se rozlezóóóu!". Moc příjemný, fakt.

Dej tam flash, co se spouští tlačítkem. Lidi co si chtěj tu kterou skladbu pustit to udělaj a ostatní budou mít klid.
stip: :D vypada to, ze s tim mas bohaty zkusenosti
<HTML>Má to jednu vadu. Ve většině firem, kanceláří a škol se na vybavení šetří a proto většinou chybí reproduktory.</HTML>
Tak my jsme asi výjimka, tady má snad každej buď repráky nebo monitor s reprákama :-)
A opravdu musím říct, že nemám ráda hudbu na stránkách, ani na těch oficiálních stránkách zpěváků. Protože tuhle jsem si pustila album a šla na ofic. stránky hledat texty. A samozřejmě mi do mé mp3 začala hrát úplně stejná písnička, akorátže s posunutím a mnohem víc nahlas. Takže texty jsem si vyhledala nakonec jinde a ofic. stránky jsem ani neviděla.
Taky se mi stává, že si pomocí MB2 ve FireFoxu otevřu několik odkazů do nových panelů a jeden z nich mi zpustí hudbu na pozadí. Mě to pochopitelně otravuje a chci ho zavřít, ale nevím který to je. Musím ho hledat. Občas si zavřu i něco jiného, no prostě voser ...