Neznámý ERROR

nevíte co je tohle za error? :


Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 130 on MySQL result index 5 in /3w/wz.cz/f/flagmousweb/index.php on line 593

jo a 130 řádků to má a tohle to vyhodí jenom někdy
Proč se pokoušíš skákat ve výsledku sql dotazu na řádku 130, jestli se můžu zeptat? Dělám už s SQL nějakou dobu, ale takový příkaz jsem ještě nepotřeboval ani jednou.

Jinak mě nenapadá jiný vysvětlení, než že "někdy" to prostě těch 130 řádků nemá...z čeho vychází jistota že jich tam 130 je?
Weegguy: A proc ne? Nevim, co se SQL delas, ale mit 130 zaznamu v resultu neni imho nic neobvykleho.

hyena: pocitas urcite zaznamy od nuly? tedy, pokud mas 130 zaznamu, tak prvni zaznam je 0, posledni 129. Pokud zadavas tech 130 pevne (tedy blbost), tak viz Weegguye. Jinak to musis mit ohlidane. Kdyztak ukaz kus dotceneho zdrojaku (tedy dotaz a jeho zpracovani).
donny: 130 zaznamu neni nic neobvykleho, ale obvykle nacitam vysledek po radkach a zpracovavam. Mozna jsem to nepochopil a tech 130 byl jen priklad, ale znelo to jako by pristupoval k radku 130 napevno. Pravda ale je ze budem moudrejsi s kodem.
Wegguy: jj. bud napevno,nebo muze byt problem s tim pocitanim radku. Mne osobne to dost casto mate, protoze nekdy musim zacinat iterace jednickou, nekdy nulou...
Jo a sorry za to "e" navic ;)
heh :)

Neodpustim si to: pristup k radku cislo ... nedava vzhledem k principu databazi moc smysl. Taky byly doby, kdy jsem psal zasadne SELECT * FROM table; a pak vse delal v php. Ale po nejake dobe jsem zjistil, ze je prirozenejsi a jednodussi vsechny vybery udelat v sql a pak to php jen vypsat. Pokud potrebuju jeden radek, vyberu ho v SQL, pokud potrebuju vsechny radky, vypisuji pomoci mysql_fetch_array - je to setrnejsi nez pristupovat podle indexu. Proto me zajimalo na co muze clovek potrebovat pristup podle indexu.