Webzdarma zvládnete to sami

• Hosting
    • Tvůrce webu
    • Domény
    • Podpora
  • Přihlásit 🇨🇿 🇸🇰
  • Založit web zdarma
Založit web zdarma
  • Hosting
  • Tvůrce webu
  • Domény
  • Podpora

Přihlásit
/webzdarma.cz

Prosím o obnovenie domény.

Fórum podpory → Prosím o obnovenie domény.
podľa vašich preváckových pravidiel mi bola pozastavená doména 21d16.wz.sk kvôli reaktivite podobe 30 dní. Rád by som zažiadal o obnovenie domény
18.9. 2024 · 11:31 · autor 21d16.wz.sk (21d16.wz.sk)
Dobry den, 21d16.wz.sk obnoveno
Podpora 20.9. 2024 · 09:58 · autor xtedy (Podpora)
← Zpět na všechna témata

Nové příspěvky

Shalom, friend! I'm eager to learn from your experiences. obnova Web jdomansky.wz.cz je zaplacen do 31. 10. 2028, přesto mi přišel výhrůžný mail, že bude smazán. jak propojit mou domenu s webhostingem zde, postup v napovede nefunguje Problém s inštaláciou WooCommerce Webmail Žádost o znovu zprovoznění mého webu Moodle na free webhostingu Chyba pripojeni k ftp Prosím o obnovenie domény. Žádost o obnovení stránek vanesa.chytrak.cz Při nahrátí mé stranky se zobrazuje pouze půlka obrazovky ale lokálně funguje jak má Výpadky serverů seznam.cz Dotaz na 4 funkce, které jsem nenašel a lze-li je nějak přidat Lze na WEB ZDARMA napojit zásilkovnu? Načítání ze zahraničí Započítávání reklamy do objemu přenosu dat Problém s CSS obnovení stránek Problém s písmeny š a ž Žádost o obnovení stránky Reklama Dvoufázové přihlašování do administrace Překročení datového limitu Zdarma o 1GB Žádost o obnovení stránky
Další témata
  • Hosting
  • Domény
  • Tvůrce
  • Podpora
  • WZ pro školy
  • Založit web
  • Přihlásit se
  • /webzdarma.cz
shield wz
STATUS
FTP