Kolik Vám je ???

<HTML>Jj znám. Takovej malej, shrbenej, bílý vlasy, obličej samá vráska... :-D Prostě nejstarší žijící účastník tohoto vlákna.</HTML>
:D tak to už jo
<HTML>Jozef, to se nestydíš, neuvést věk? Pěkně šup sem s tím :-)</HTML>
Týjo, už jsem tu nebyl ani nepamatuju. Moment zkontroluju svůj věk.....
no jo. 9.

:D
<HTML>To já to tu sleduju a neboj, o nic si nepřišel. Nic se tu totiž neděje. :-D</HTML>
Koukám, celé to "mimo téma" je takové mrtvé.... co SAI ride (alias alkohol), co provozujem každé úterý? Pravděpodobné místo konání je Šelepka cca v 17h. Pokud bude jinak, zkusím si vzpomeout a oznámím.
<HTML>Předpokládám zítra odpoledne pohyb v oné oblasti, ale asi o dost dřív. Takže mi to nejspíš opět nevyjde. No ještě uvidíme. Ale každopádně bych v lednu/únoru opět zkusila zorganizovat menší brněnský wz srazík. Minule to bylo príma :-) Akorát účast admina rozhodně není jistá. Ale kdo ví, třeba ho ukecám :-)</HTML>
S litosti vám oznamuji, že Tomík již není mezi Brňáky. Takže mě ze seznamu můžete vyškrtnout :( A není šance, že bych se v Brně v nejbližší době objevil.

Jinak jsem pořád tady a pořád stejně stár.
<HTML>Á tak to je opravdu škoda :-) ale tak aspoň jednou jsi se mezi námi vyskytl. A měl jsi dokonce tu čest s mirem, to se jen tak každému nepoštěstí :-)

Závidím těm, co se cítí stále stejně staří, případně mladí, že Marku... :-D</HTML>
Teda dneska je mi asi stotřicet :-( Nevím, co je na tom k závidění...
Lama: Každý se cítí na tolik, kolik mu je ... nebo každému je tolik na kolik se cítí? Já už nevím ... Ale stotřicet je krásný věk - tak aspoň ještě jednou tolik! =)

"S litosti vám oznamuji, že Tomík již není mezi Brňáky."
Čest jeho památce...
...mladý... no jo...
A kam utekl Tomík?
Tomík přešel do vyšší sféry bytí. Ukončil jednu etapu života a přešel do další.

A teď pozemsky. Po šestileté působení na brněnské vysoké škole, přešel do zaměstnání. No a práce se nachází v mé domovině.
Takže v Brně jsem se zdržoval jen studijně. Původně jsem si říkal, že tam zůstanu a najdu si práci. Nakonec vše dopadlo jinak.

I když můžete zjístit u koho pracuji, tak sem vložim indícii: "Nečekejte až se váš digitalní svět ponoří do tmy! Přejděte na zelenou".
Můj svět je už ve tmě... Zelená je ta napravo?
<HTML>Ne, to jsou ti lháři, co v životě neviděli Windows ;)</HTML>
Nipal: Ale fuj. My nejsme žádní fanatici čí nějaká sekta. Jen nabízíme alternativu. Nikomu nic nevnucujeme, ale pomáháme. Navíc já nejsem zelený. Používám a pracuji v legálních Windowsech. Do linuxu taky chodím, ale ne tak často, jak bych si přál.
<HTML>OK.</HTML>
<HTML>Nípal: tak to ses s písmenkama zrovna přes kapsu neplácl. Šetříš na horší časy? Na stáří?</HTML>
<HTML>Já vím, přiznávám se, že jsem jich tam moc nenapsal, za což se vám všem velice omlouvám. Co se týče tvé otázky - ne, šetřím si je nikoliv na horší časy, ani na stáří, ale uschovávám si je pro ne zrovna moc bystré lidi s hloupými, nesmyslnými, blbými či neustále opakujícími se otázkami, abych jim mohl napsat pokud možno sáhodlouhé odpovědi, ba slohově naprosto nepřijatelně roztahané eseje, které jim zaručeně nepomůžou a které je většinou ani nepotěší, ba dokonce by se mohlo stát, že by se mohli cítit uraženými, ačkoliv se v textu žádné přímé urážky nevyskytují a sprostých, obhroublejších či společensky nepříliš přijatelných výrazů je prakticky minimum, a abych jim jich mohl nasypat co nejvíce (teď hádej, k čemu se tahle vedlejší věta vztahuje). Upřímně doufám, že jsi s mojí - ne zrovna poněkud jednoduchou, úspornou a stručnou - reakcí spokojena a těším se na další - klidně i otravnější - dotazy.</HTML>
Tyjo... to už to OK bylo výstižnější! :-)) A vůbec - kam se podělo tvoje ♀ se šipečkou nahoru?
<HTML>Lama: Nikam, nechce se mi to psát. Navíc musím každý vložený příspěvek s tímto symbolem editovat, aby se převedla HTML entita.</HTML>
<HTML>To je ale krásné souvětí :-) To rozhodně používej při tom nasypávání :-D

No jo, s tou entitkou je to docela nepohodlné.</HTML>
To je docela drsné kolik je tu pomerne "mladejch" lidi, me je take 14, jako mnoha lidem tady:)
"Jako mnoha lidem tady" ? :D

K uvedenym vekum v prispevcich nezapominej pripocitat, pred jako dobou byly do fora vlozeny ;)
jj. Na začátku 20. Teď dědek ;)